петък, 18 септември 2015 г.

Как Ротшилд финансират « великото преселение на народите »

*Отново и пак същите! Което за съжаление дори вече не ме учудва. Съвпадения от всякакъв вид са невъзможни и ровейки се в световната история, имената и замесените, скрито или явно в световните конфликти, кланове са отново и отново едни и същи...


Според съобщени в медиите данни, миграционните потоци към ЕС, са финансирани от организации за правата на човека принадлежащи на клана Ротшилд .

Кризата на миграцията, застрашаваща съществуването на Европейския съюз, може да е била изкуствено предизвикана и се поддържа от клана Ротшилд. Това заключение е предложено в публикация на сръбското издание Куриер, което показва, че миграционните потоци са финансирани от организации за правата на човека, свързани с Ротшилд. Разходите са значителни: цените за транспорта до Европа по море е 3000-3500 евро, а към конкретна държава в Европейския съюз 7000-11000 евро. В статията се цитира мнението на политическия анализатор Миленко Неделковски от Скопие, отбелязващ, че 90% от имигрантите, които пристигат в Македония и Сърбия са мъже. На експерта му се струва подозрително, че мъжете са всички от страни с традиции в  културата, където не е прието да напуснеш семейството си. Според Неделковски, наличието на голям брой млади мъже сред имигрантите е повод за безпокойство, някои от които могат да бъдат поддръжници на организацията "Ислямска държава", забранена в Русия. В допълнение, според полицейските части сръбската граница, 90% от мигрантите от мюсюлманските страни посочват като дата на раждане 1 януари на съответната година, без документи, потвърждаващи този факт.

Изданието Rusnext.ru даде своя собствена оценка на тези факти, но не можем да бъдем напълно съгласни с това мнение. Според предложената версия, кланът Ротшилд, чрез финансиране на "великото преселение на народите" в Европа, преследва дългосрочни и краткосрочни цели.

Първата точка е насаждането на мондиалистки политики в и залчаването на местните традиционни култури. Мигрантите ще предизвикат истинска криза на идентичността на европейските народи, тяхната култура и традиционните си ценности. Мултикултурализмът включва отстраняване на доминиращата местната култура, а след това и края на културата като такава.

На второ място, потокът от мигранти към Европа се дължи на унищожаването на Либия, Сирия и Ирак от страна на западните държави. Този поток би бил невъзможен без значителни финансови ресурси и, преди всичко, това, което е по-важно, той се  увеличава рязко. Чрез спонсорирането на организации за правата на човека, които помагат на мигрантите, може лесно да се предизвика шок в европейските бюрокрации, и след това те да се преформатират според по-удобни принципи за международно финансиране.

Както това бе потвърдено, и този факт усложнява ситуацията, европейските държави не разполагат с единна миграционна политика и не са способни да контролират миграционната криза. От началото на 2015, около 340 000 мигранти с произход от Африка и Близкия Изток са пристигнали в Европа, заливайки Гърция, Сърбия, Италия и Унгария. На 31 август, в Брюксел бе проведено извънредно събрание на Еврпейския Съвет по въпросите за миграционната криза. Но за да се преодолее даден проблем, първо трябва да се определи неговият произход.

Съ-прецедателят на движението “Антимайдан”, Николай Стариков в оценка на сложните геополитически процеси се изказа че не трябва да се цитират имена които биха помогнали да се отрече очевидното и да позволят всичко да бъде сведено до тезите на конспирацията.

"Виждам очевиден факт. Изведнъж, в страни, които отдавна са се договорили за принципите на действие в областта на сигурността, по някаква причина, институцията на държавата, в крайна сметка се оказва реално отслабена. Държавата вече не може да направи това, което трябва да направи, за да се защити целостта границите си. Но безсилието на държавата, не се произвежда от самосебе си, това е в полза за някого, защото всички миграционни потоци могат да бъдат спрени, и не непременно с особенно засилени мерки ", казва Николай Стариков.

Той предлага всички кораби с мигранти да бъдат върнати там откъдето идват. Според него, само три плавания в обратната посока биха били достатъчни за да се заличи желанието на десетки хиляди хора да пропилеят последните си пари в подобни пътувания.

"Съединените щати нанесоха удар на Европа чрез неконтролираната миграция; аз писах преди четири години, че това ще се случи. Факт е, че Либия със своя лидер Муамар Кадафи, който беше убит с такова удоволствие и пълна липса на скрупули, беше бариерата между Европа и неконтролирания поток от мигранти от африканския континент. Всички онези, които унищожиха Либия трябваше да се осъзнаят, че след като бариерата падна, неконтролираната миграция щеше да започне. Беше очевидно за всички, освен за лидерите на Европейския съюз. Те или не разбират или са лишени от националния си суверенитет и не могат да се противопоставят на действията които САЩ им налагат ", каза Стариков.

Династията Ротшилд е европейска династия на банкери и обществени фигури от еврейски произход. The Daily Telegraph пише за тях следното: "Тази международна банкова династия е символ на богатство, власт - и свобода на действие. Името на Ротшилд е станало синоним на власт и пари от такава величина, че няма друга подобна династия. " Ротшилд са предпочитаните фигури на конспиративните теории от всякакъв вид. Смята се, те контролират почти всички финансови потоци и финансовите институции по света и подкрепят войните между правителствата. Същевременно, както руската версия на Уикипедия го отбелязва, обикновено се случва да не се намерят конкретни доказателства.

Един от най-новите теории се основава на факта, че през декември 2014 г. холандското списание Quote публикува интервю с представител на семейство Ротшилд, които са съобщили, че издателствата на Ротшилд са придобили мажоритарен дял в Charlie Hebdo. Месец по-късно, на сутринта на 07 януари, станала разстрела в редакцията на вестника, който в действителност е обявяване на война между Европа и ислямските радикали.

[...]


................................

Тази статия дори и твърде предпазлива относно обичайните заподозрени насочва вниманието в правилната посока. Естествено, че няма преки доказателства, или поне така изглежда (на заслепените). Но, задавайки си правилните въпроси, като например - кой финансира подобни пътувания? защо бе убит Кадафи и от кого? защо е преследван Ал Асад? Кой плаща за тези войни и конфликти? Кой променя вътрешните и външни миграционни политики? Как? С какви пари? – отговорите идват сами по местата си и потвърждават тезата, че отново и пак същите държат марионетките в ръцете си. И нека веднъж завинаги да се престанат с тези спекулации за терористи и ислямска държава. Вече се знае (дори и не всички да са убедени, заради медийната мъгла по въпроса), но ИД е чисто и просто клон на ЦРУ. Така че когато нещо се приписва на ислямската държава или други терористични организации, по прегматично би било направо да си ги наричаме САЩ!!!



Щастлив ден


Смелата Овца

4 коментара:

  1. Всеки човек би искал да живее нормален живот. Аз също бих избягал от Сирия към Европа отколкото да се бия срещу ИДИЛ при което Ротшилд продават оръжия и на двете страни..

    ОтговорИзтриване
  2. Напълно съм съгласна с живеенето на нормален живот. В това отношение вече писах, но това което ме смущава в историята са изкуствено предизвиканите войни, гео-политически ситуации и напреженията създавани от лъжемедиите... за съжаление и от двете страни на света на хората им е тегаво... само истината може да възстанови равновесието.

    ОтговорИзтриване
  3. Не се чудете, просто няма нищо за чудене. Ние, хората на планетата Земя сме програмирани така, че всичките ''лоши'' черти на характера ни са втъкани вътре в Генома ни. А там са се напъхвали доста други представители на извънЗемни цивилизации. Част от тази материя е описана в книгите на Издателство ''Паралелна реалност'' - ''Скритата история на планетата Земя'', и ''Произход и история на империите Орион и Сириус'' от Робърт Морнинг Скай.
    Струва си труда да се прочетат.....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ок, мерси за информацията. Тук обаче не е място за безплатни обяви, нито за реклама! При следващи опити на когото и да било за реклами, трия всичко!

      Изтриване