четвъртък, 7 май 2015 г.

Каменните блокове в щата Джорджия - Georgia Guidestones.



Първоначално не мислех да публикувам тази статия, нито да пиша по въпроса. Оказва се обаче, че темата е крайъгълен камък (и то не е само игра на думи) в разбирането на фактите които е изложа последователно в следващата тема. Така че отделете време и вижте какво ни е отредено. Не случайно пиша отредено – тови монумент е в основата на целите на съществуващите в момента сили които влекат човечеството към Нов Световен Ред!
Тези каменни блокове са пряката и директна връзка, доказателството, за тайните общества, световния елит, налагането на Нов Световен Ред.





Тези блокове са тайнствен монумент намиращ се в Елберт Каунти в щата Джорджия в Щатите. Монумента, наричан още “Американския Стоунхендж” е издигнат на 22 март 1980, висок е 5, 87м (20 фута) и тежи 107 840 килограма. На горната плоча има надписи на бабилонски, древногръцки, санскрит и египетски йероглифи. Това е особенно любопитен факт, защото каменните блокове са издялкани в син гранит, също като пирамидите, а тези 4 езика са не само първите древни езици, но и са с огромно мистично значение в ученията на тайнствените и окултни общества като франк-масоните и розенкройцерите.

Един отвор в хоризонталната плоча служи за посочване на датата на обед. Друг отвор в централната отвесна скала сочи северната звезда. Плочата в основата посочава астрономически данни и говори за времева капсула, заровена под монумета, но без дата за отваряне.

На пролетното и есенното слънцестоене, лъчите преминават през централния отвор в клоната.


През 2009 едно каменно кубче от манумента бе махнато и после пославено през 2014 с надписа MM, 16, 20, 14, 8, JAM . Според хората опитали се да разгадаят странните писания, тови надпис е свързан с точна дата (или 16.08.2014 или 14.08.2016). втората дата изглежда по вероятна защото съвпада с друг странен “паметник”, пак от незнаен “зидар” (зидар = масон на фр.) и дарител, този път на летището в Денвър, където цялостното изпълнение на обекта бъка от франк-масонска символика, кабалистични и илюминати знаци и послания. Като там също има и каменна плоча с обяснения за времева капсула с послания...


Вижте в горния десен ъгъл
от където е било извлечено парчето





Този куб бе разрушен няколко дена след поставянето му там от почистващия персонал и вероятно поради огромните вълнения които появата му предизвика в интернет веднага след появата на снимки.
илюстрацията ясно показва как са разположени надписите
Това е една от възможните интерпретации на куба,
въпреки че връзката с християнски символи според мен е
абсолютно неточна


Монумента се състои от 4 основни блока разположени на кръст, на чиито 2 страни са издълбани 10 заповеди на английски, арабски, китайски (мандарин), испански (кастилски), еврейски, хинди, руски и суахили

разположение на скалните блокове 

Злокобен факт: до ден днешен никой не знае кой е поръчал инсталирането на монумента, кой го е платил, кой е поръчал текста издълбан в скалите.

Казано е че посланието на Каменните болокове в Джорджия е за постигане на нова ера на познания. Ето и самите послания:

1.     Поддържане на човечеството под нивото на 500 000 000 индивида и в непрекъснато равновесие с природата
2.     Интелигентно наставляване на възпроизводството и с подобряване на физическата форма и биоразнообразие
3.     Обединяване на човечеството с нов жив език
4.     Отнасяй се към страстите, вярата, традициите и всички други неща със сдържан разум
5.     Защитаване на хората и нациите с безпристрастни закони и справедливи съдилища
6.     Нека всички народи да упрявляват сами вътрешните си дела, решавайки външните си конфликти в световен съд
7.     Избягвайте незначителните закони и ненужните чиновници
8.     Уравновесете личните права с обществените задължения
9.     Нека бъдат предпочитани истината, красотата, любовта, търсене на хармонията с безкрайността
10.  Не бъдете тумора на Земята, оставете място на природата, оставете място на природата
Астрономически справки, автор, спонсори и времева капсула


Забележка : от особенна важност е преводът на тези послания. Прегледах доста сайтове по въпроса и забелязвам понякога тенденциозно изкривяване в преписа. Затова тук предлагам може би не най-красивия изказ, но най-близкото значение до оригинала, защото тук е истината. Хората говорещи езици ще разберат.


Ето тук и препис от руски. Избирам именно него не само заради близостта с българския, а защото и английският език е беден на нюанси (в испанския надпис граматиката позволява много по добро разбиране на подтекста, но има 2 обърквания с италиански думи?!?!?!), което при липса и на пунктуация води до обърквания – както виждам в различни сайтове – например 6. точка редовно е обърквана:

1.     Пусть земное население никогда не превышает 500.000.000.[,] пребывая в постоянном равновесии с природой
2.     Разумно регулируйте рождаемость[,] повышая ценность жизненной подготовки и многоов[б]разия человечества
3.     Найде[ё]м новый живой язык[,] способный объединить человечество.
4.     Проявляйте терпимость в вопросах чувств, веры, традиций и им подобных
5.     Пусть спраь[в]едливые законы и беспристрастный суд встанут на защиту народов и наций
6.     Пусть каждая нация сама рещ[ш]ает свои внутренние дела, вынося на мировой суд общенародные проблемы.
7.     Избегайте мелочных судебных тяжб и бесполезных чиновников.
8.     Поддерживайте равновесие между личными правами и общественными обязан[н]остями.
9.     Превыше всего цените правду, красоту, любовь, стремясь к гармонии с бесконечностью.
10.  Не будьте раковой опухолью для земли, природе тоже оставьте место!



Нека обърнем внимание какво означават тези надписи. Отново, първо ще направя синтез на общите тенденции в интерпретациите и накрая ще поссоча моята версия.

Определено първата фраза предизвиква най-големи вълнения. Тя е и причината тези скрижали да бъдат често “жертви” на вандализъм. В интерес на истината и аз бих нанесла няколко корекции, като почна от търсенето на капсулата. Но не там е въпроса.
това просто нямаше начин да го пропусна, сега няма да
 се самоцензурирам я?! :)
Определено на нас ни се натяква че сме прекалено много. Не само че не съм съгласна, а смятам да докажа, че не сме нито 7, нито 9 милиарда. Считам това преброяване (буквално като на овце) за една от най-големите пропаганди и заблуди. Освен това нека размислим малко (тук малкото е като количество писане) над тази пропаганда.

Защо непрекъснато ни се говори колко сме много и как няма да можем да се изхраним всички? Защо непрекъснато ни се разказва многословно как ресурсите на земята не биха ни стигнали и че скоро ще ни трябват 5 планети ако продължаваме така? Как така? Защо?
В тези редове от тия камъни ни се казва че на 13 човека, 12 трябва да умрат... Какво значи “поддържане на нивото” – кой и защо? Ако приемем че днес сме около 6,7 милиарда (което ни се дава като цифра, но кой смята тези цифри???), то в такъв случай би трябвало някой или нещо да унищожи около 92,54% от населението. Определено сме пред основен проблем. Въпроса е как се решава кой ще живее?
 
Имам леки съмнения че тази дупка сочи полярната звезда!


През 1988 г., принц Филип от Великобритания изрази надеждата че, ако трябва да се превъплъти някой ден, той иска да бъде "смъртоносен вирус", за да намали населението на света. Колко щедро от негова страна! Как да не заобичаме кралското семейство след това?! Особенно като знаем че и той и кралицата са участвали в изтреблението на хиляди деца канадски индианци. Но естествено затова никоя медия, никога няма да отвори реч. Та нали те ги хранят!

Съвсем наскоро, Бил Гейтс каза: "в света днес има 6,8 милиарда души ... и сме се запътили към 9 милиарда. Но ако се направи добра работа с новите ваксини, здравни заведения, услуги за репродуктивното здраве, бихме могли може би да получим спад от 10 или 15 на сто.”  Още един изпълнен с щедрост ... как го казваха медиите... а, да – филантроп!
През последните няколко десетилетия Гейтс и жена му, организираха стотици ваксинационни кампании в Африканските страни за които сами казват: “ние развиваме тази дейност като всяка друга фирма. Тестваме на място и ако до определен период преглеждаме резултатите, ако нямаме резултати, прекратяваме акцията...” За какви резултати става на въпрос? Определено ако бяха здравни нямаше да има прекратяване на акции, а обратното. Всъщност няма да ви крия истината – ваксините са абсолютни бомби пълни с живак, алуминий и цял списък други. Всеки вече знае че семейство Гейтс са евгенисти (те желаят пряко вмешателство в регулацията на населението и в гените му). Не случайно предната година Гейтс стана притежател на 600 000 акции на Монсанто – враг №1 на всичко живо, основен отровител и според мен компания управлявана съвместно от няколко елитарни клана замесени в прочистването на човечеството. (това също е доказуемо и смятам да го направя в най-скоро време)

Ето защо не трябва да се ваксинирате, нито пък децата ви!

"благодарение на данъците приспадани при дарения, огромни суми пари се използват за да се помогне в на каузата на обезлюдяване (когато се говори за филантропи, знайте че нищо в този свят, свързано с финансии не е безплатно, търсете навсякъде причина – краен облагодетелстван - ) ,"тайни срещи "се проведоха от глобалните елитни групи, за да обсъдат тези въпроси:


“Някои от най-важните американски милиардери са се срещали тайно за да се помисли как може да използват богатствата си, за да се забави растежа на световното население и да се ускори подобряването на здравеопазването (не на здравеопазването, а на просперитета на фармацевтичните фирми) и образованието. (вижте събранията на Бидерберг – те са точно това)

Филантропите, които присъстваха на срещата на върха, свикана по инициатива на Бил Гейтс, съосновател на Microsoft, обсъдиха как да обединят сили за преодоляване на политическите и религиозни пречки необходими за промяната.

Описван като "Good клуб" от един член, той включва Дейвид Рокфелер младши, патриархът на най-богатата династия на Америка, Уорън Бъфет и Джордж Сорос, финансисти, Майкъл Блумбърг, кмет на Ню Йорк, и влиятелни хора Тед Търнър и Опра Уинфри медии.”

- The Sunday Times на 24 Май 2009



Едно световно правителството

“Някои дори вярват, ние сме част от една тайна клика която работи срещу добрите интереси на Съединените щати, характеризиращи семейството ми и мен като "интернационалисти" които заговорничат с други хора по света да изградят световната политическа и икономическа структура, обединена в едно - един свят, ако предпочитате. Ако е това, в което те ме обвиняват, ще се призная за виновен и се гордея с това.”
-David Рокфелер "Мемоарите на Дейвид Рокфелер" p.405


Пропускам отговорите засега. Всичко ще се подреди логически когато стигна до края.

Във втората точка се говори за управление на възпроизводството. Въпреки че много от нахъсаните активисти виждат директно ръката на евгенистиката, което наистина клони натам, има и други неща ако се погледне малко по дълбоко.
Както казах първотео нещо което идва на ум е семейното плануване и то по не особено приятен начин, а по скоро клонящо към методите употребявани в Китай. Прочетох преди време едно изказване на един американски бизнесмен (определено беше от така наречения елит, но не помня кой от всичките, така или иначе всички са на едно мнение по въпроса), че регулацията в китайското общество е наистина един “чудесен пример за успеваемост” и би трябвало всяко едно правителство да се поучи от тях.
Да, но думата използвана в гравюрата не подсказва по никакъв начин че става на въпрос само за човешки същества (на никой език). Всъщност обясненията са поднесени по долу в превод от обяснителната брошура на монумента.
Това на пръв прочит ме кара да мисля, че става въпрос за абсолютно целия биологичен процес – зоосфера, фитосфера, царствата на гъбите и микроорганизмите. Тук срещам леко несъответствие със световния график/план. Понеже ми е ясно как стоят нещата – елита не само защитава, той притежава всички мултинационални компании в сферата на селското стопанство, агро-био-технологиите, фармацевтиката, електронните и нано технологиите, медиите... –тези компании не защитават по никакъв начин биоразнообразието, още по малко физическата форма или пък природното равновесие на каквото и да било... Къде е грешката? Да не говорим че в последния ред, асно и точно е гравирано 2 пъти – оставете място на природата. Кой от елита оставя място на природата?
След прочита на текста по долу, ще видите следното – регулация на населението! Това вече обяснява всичко.

Всъщност, още няколко факта:

Оказа се че Монсанто които бясно защитават ГМО отровите си, и дори са готови да ни убедят публично че пестицидите им са питейни (нищо, че за 1 месец в Индия, само в 1 облас има над 680 човека които се самоубили с чаша пестицид заради задлъжнялост заради ГМО ориза и памука) и тяхната сигурност, зареждат абсолютно всичките си фирмени столови само с био храни. Ха!!!

В Белия дом, докато Обама с едната си ръка разписва разрешителни за биотехнологии (ГМО, пестициди, хибридни растения и животни, хромони...), от другата страна държи ръката на жена си Мишел, която се грижи за тяхната “скромна” био градинка с която се изхранва цялото семейство. Ха!!!

Никой не го подозира, но намаляване на населението наистина има – болести, войни, инциденти, произшествия, убийства... Това не са факти от жълтите страници, това са неща случващи се в много по-масови мащаби отколкото някой може да си представи. Знаете ли че само за 2 месеца от предната година има над 60 “самоубити” щатски банкери и директори например? Знаете ли че “самоубитите” в Индия надвишават 26 000 за 2 години? Знаете ли че само за 5 години, само в Бразилия има над 1100 отстреляни защитника на Амазонските гори? Знаете ли че всеки божи ден има десетки хора изчезващи във водите на Индийския океан защото нямат достатъчно сили за да ловят по 20 часа на ден скаридите които пъхате в устите си и биват хвърляни през бордовете на корабите? Знаете ли че хората които се опитват да покажат това биват също “самоубивани” – над 500 вече! Знаете ли че че има хиляди деца изчезващи от домовете за сираци – включително и в България? Знаете ли че само за месец март, тази година, щатските полицай са отстреляли повече хора отколкото Британскята полиция за 100 години?
Знаете ли че почти никой не говори за тези неща? Знаете ли че никъде не се отбелязват тези липси?

Май ми мирише на противоречия в интересите и речите. Но това пак не ми отговаря на въпроса.
В момента сме в период, не пред, не е за след няколко години, сега, на най-огромното масово изтребление на живи организми на планетата. Знаете ли че първоначално морковите които имате на масата си не са били оранжеви, а лилави? Знаете ли че оранжевия цвят е дело на човешка селекция? Знаете ли че има много други цветове моркови които няма да видите защото мултинационалните групировки изнасилват природата и режат клоните под краката ни с всеки изминал ден?
Кой се грижи за биоразнообразието? Искам да видя този човек поръчал монумента и да го питам – как толкова противоречиви понятия намират място заедно?
Същото се отнася и за следващите точки. Логиката ми подсказв че те звучат “честно”, но в същото време, пак има несъответствия. Ок, за честните закони и съдилища; добре и за световния съд при външни конфликти – все пак така е и при цивилните дела – трябва трета независима страна (съдия/съдебни заседатели) която да отсъди по възможно най-справедливия начин.
Но, ако приемем че в наши дни този съдия е например ООН или НАТО, тогава мога да отида, да се изправя и ако бях мъж да си извадя оная работа и да опикая обилно тия камъняци.
Какво означава и осмото “правило” - Уравновесете личните права с обществените задължения? Значи ли това че личните права трябва да бъдат ограничени с целенасоченото натрупване на все повече и повече социални задължения? Или пък е както текста на руски казва – “поддържане на равновесие” между двете?
Всъщност първият вариант е това което се случва точно в този момент, в тази секунда, навсякъде по света. Социалните ни задължения са работата, плащането на данъци, изплащането на кредити, следването на нормите, съобразяването с всички правила, назависимо колко тъпи могат да бъдат някои – накратко казано – овчия живот!

Ако досега не сте чели книгата на Оруел “Животинската ферма”, веднага, ама веднага, тичайте и си я купете! В оригинал е абсолютен бисер (българския превод е леко завалян, но смисъла ми изглежда да се държи), книгата е писана 1945, но каква прозорливост, все едно че е писана от бъдещето. Не случайно след издаването на “1984”, Оруел бива убит, точно като всички посмели да кажат истината...

Личните свободи какво са? – вашето време, лично време, време за хоби, за размисъл, за медитация над темите които ви вълнуват (не за телевизия – това е социално задължение, служещо за промиване на мозъци, вижте по горе в кой клан са медиите). Личната свобода е да можеш да кажеш това което искаш без някой да дойде да ти почука на вратата и да ти връчи призовка. Звучи невероятно, нали – това се случва сега, в този момент във Франция! Не в Иран, не в Ирак... в Европа...сега се “раздават” черни кутии на всички интернет и сателитни оператори за да могат те да предават директно информацията по съответните канали. Сноуден го каза. Сега ходи и гони дивото докато него го гони системата. Телефоните се подслушват, докато вие сте изцеждани от социални задължения за да нямате време да говорите. А да не пропусна – от 2012 във Франция имахме “право” (всъщност задължиха всички) и на лични карти с RFID чипове в тях, а в България сега стават дори с 2 чипа. Знаете ли какво представляват тези чипове? – ако отидете до тоалетната с личната си карта, някой някъде ще знае къде се намира тоалетната, сам ли сте в нея, колко време сте прекарали вътре и вероятно колко течности сте освободили. Звучи смешно и наивно докато не прочетете разпоредбата която определя кое поведение се определя като съмнително (тоест кой подлежи на следене) и кой трябва да бъде “проверен”. Друг път ще публикувам и това.
Само за информация – новите лични карти са “спонсорирани” от Европата. Ура!
 
Това е корицата на "обяснителната"
книжка чийто текст е по-долу

След откриването на монумента е издадена и книга с обяснения, ако това може да бъде наречено така. Тук директно от извора, няколко обяснения свързани с 10те “заповеди” на каменните блокове:

“твърде е възможно днес човечеството да притежава необходимите знания за издигането на ефикасно световно правителство. По един определен начин, това знание трябва да е широко разпространено в съзнанието на цялото човечество. Много скоро, сърцата на нашото човешко семейство трябва да се почувстват близки и стоплени ако ако искаме да се отстъпи място на световно правителство на разума.

“Груповото съзнание на нашата раса е сляпо, перверзно, и лесно се оставя да бъде разсейвано от различни дреболии когато би трябвало да се съсредоточи върху основните елементи. Ние навлизаме в критическа епоха. Демографското налягане ще създаде скоро по целия свят икономическа и политическа криза. Тази криза ще направи по-трудно, но и по-необходимо изграждането на глобално общество, основано на разума.

Първата стъпка ще е да се убеди скептичният свят че такова общество е вече възможно. Нека помним вечните призиви към колективната обоснованост на обществото. Нека привлечем вниманието към основните проблеми. Нека основем правилните приоритети. Ние трябва да създадем ред тук в нашата къща на земята преди да се опитваме да достигнем звездите.

Човешкия разум сега осъзнава силите си. Става въпрос за още по мощни от тези освободени в хода на развитие на живота на планетата ни. Ние трябва да увеличим осъзнаването на човечеството че приемането на състраданието, на осъзнатата истина, ще ни помогнат да управляваме съдбата си в ограниченията присъщи на нашата природа.

Трудно е да се разпространи мъдростта в затворените човешки умове. Културните инерции не са лесни за преодоляване. Текущите световни събития и тъжната пасивност на нашата раса правят още по-крещящи слабостите на традиционните агенции регулиращи човешките дела. Настъпващата криза може да доведе човечеството до приемане на система за международно право, която ще се съсредоточи върху отговорността на всяка страна в регулацията на вътрешните работи, и която ще съдейства за мирното разрешаване на международните конфликти.

С такава система ще можем да премахнем войната, ще можем да осигурим на всеки човек възможността да търсят живот изпълнен със смисъл и удовлетворение.

Съществуват алтернативи на Армагедон. Те са постижими. Но това няма да се постигне без съгласуваните усилия на милионите всеотдайни хора от всички нации на земята.

Ние спонсорите на Georgia Guidestones® сме една малка група американци желаещи да привлекат вниманието върху централните проблеми на актуалната дилема на човечеството.  Ние имаме едно просто послание за другите човешки същества, сега и за в бъдеще. Ние вярваме, че то съдържа очевидни истини и не се придържаме към ничия определена религия или философия. Въпреки това, нашето послание е спорно в някои области. Ние избрахме да останем анонимни, за да се избегнат дебати и спорове, които биха могли да доведат само объркване и да забавят подробно разглеждане на нашите мисли. Ние вярваме, че нашите правила са правилни. Те не се нуждаят от никакво обсъждане.

Стоухендж и други останки от древната човешката мисъл будят любопитството ни, но не предават никакво полсние което би могло да ни води. За да предадем нашите идеи през времето и на други човешки същества, ние издигнахме паметник – сбор от дълбани камъни. Тези тихи камъни ще отразят идеите ни сега и когато си отидем. Надяваме се че е бъдат все по-добре приемани и че чрез тихото им присъствие ще ускорят скромно навлизането в ерата на разума.

(...)

Ние вярваме, че всяко човешко същество има цел. Всеки измежду нас е една малка но значителна част от безкрайността. Изравняването на плочите с небесните тела символизира необходимостта от това човечеството да е в съгласие с външните принципи които се проявяват чрез нашата собствена природа и във вселената която ни заобикаля. Ние трябва да живеем в хармония с безкрайността.

 Четири големи камъни в централната група са гравирани с десет заповеди, всеки камък със същия текст на по два различни езици. В английската си версия съобщението включва по-малко от сто думи. Езиците са избрани за тяхното историческо значение и тяхното въздействие върху хората, които живеят в момента. Тъй като има три хиляди живи езици,  не всеки би могъл да бъде избран.

Ние предвиждаме и по-късен етап в развитието на Georgia Guidestones®. Надяваме се, че други камъни ще бъдат издигнати във външни кръгове за отбелязване на миграцията на слънцето и може би някои други небесни явления. Тези камъни могат да предадат нашите думи на езиците на други хора, които споделят нашите вярвания и ще издигнати подобни камъни по международните граници на езиците на приятелските си съседи. Те ще служат за да напомнят за трудностите, пред които цялото човечество е изправено и ще насърчават взаимните усилия за справяне по рационален и справедлив начин.

Ние не претендираме за ничие божие вмешателство отвъд това което се намира във всички човешки умове. Нашите мисли отразяват анализът ни на проблемите ред които е изправено човечеството в зората на атомната ера. Те описват в общи линии някои основни стъпки, които трябва да покажат на човечеството загриженост и устойчив баланс с вселената.

Човешките същества са специални създания. Ние сме пазителите на целият земен живот. В този свят, ние играем централна роля в една вечна борба между доброто и злото - между силите, които строят и тези, които унищожават. Вечността обгръща всичко което съществува, дори и борбите, конфликтите и промяната, всичко което може да отрази катаклизмите в душата и дори на Бога.

Ние, хората сме получили малки възможности за разбиране и действие, за добро или за лошо. Ние трябва да се стремим да оптимизираме нашето съществуване, не само за нас, но и за тези, които идват след нас. И ние не трябва да пренебрегваме благосъстоянието на всички живи същества, чиито съдби са били поставени под нашата отговорност.

Ние сме основният фактор, чрез който добри и лоши качества на ума стават участници в нашия свят. Без нас, има много малко любов, милост или съчувствие. Въпреки това, ние също можем да бъдем и агенти на омразата, жестокостта и студеното безразличие. Ние сме единствените, които могат съзнателно да работят за подобряване на този несъвършен свят. Това не е достатъчно, просто да се носим по течението. Рационалнстта на утрешния свят винаги се намира по-нагоре по веригата.

През 1980 г., когато бяха построени тези камъни, най-належащият световен въпрос беше необходимостта да се контролира човешката популация. През последния век, технологията и изобилието на горива, направиха възможно размножаването на човечеството отвъд това, което е разумно или желателно в дългосрочен план. Сега ние можем да предскажем предстоящото изчерпване на тези източници на енергия и изчерпването на световните запаси на много стоки от първа необходимост.

Контролирането на репродукцията е спешно. Това ще изисква големи промени в нашия начин на мислене и обичаи. За съжаление, инерцията на традициите на човек може да бъде екстремна. Това е особено вярно, когато тези, за които обичаят е доминираща сила не са наясно с необходимостта от промяна.

Почти всички страни сега са пренаселени от гледна точка на постоянния баланс с природата. Ние сме като флота от препълнени спасителни лодки, изправени пред приближаваща буря. В Съединените американски щати ние сериозно застрашаваме нашите ресурси за да поддържаме просперитета на настоящото ни население. Ние унищожаваме нашата земеделска земя и сме станали опасно зависими от чуждестранни доставки на петрол, полезни изкопаеми и други невъзобновяеми ресурси. Нации като Япония, Холандия и Хаити са още по-сериозно пренаселени и следователно в по-голяма опасност.

При тези обстоятелства, възпроизводството не е изключително лична афера. Обществото трябва да има своето право на гласност и определена власт на управление в регулацията на тази жизненоважна функция. Желанията на човешките двойки са важни, но не и от първостепенно значение. Интересите на днешното общество и благополучието на бъдещите поколения трябва да бъдат взети предвид в по-голяма степен, докато се разработят механизми за рационален контрол на нашето потомство.

(...)

Безотговорното възпроизводство трябва да се обезсърчава от социални и правни натиски. Двойките, които не могат да водят достоен живот и да издържат  дете, не трябва да правят децата, които ще бъдат в тежест на своите съседи. Довеждането на излишни деца в пренаселена спасителна лодка е лошо. Това е нечестно спрямо тези деца. Това е вредно за другите пътници и всички живи същества. Обществото не трябва да насърчава или субсидира такова поведение.

В момента съществува вече съществуват знания и техники за регулация на човешкото възпроизводство. Моралните и политическите органи по целия свят имат сериозна отговорност да направи това знание и техники като налични за всички. Това би могло да се направи с една малка част от средствата, които светът сега харчи за военни цели. В дългосрочен план, насочването на тези средства в този канал може да стори повече, отколкото всяко друго нещо, за да се намалят напрежениятя водещи до войни.

Разнообразно и проспериращо световното население в постоянен баланс с глобалните средства ще бъде крайъгълният камък на рационален световен ред. Хора с добра воля във всички държави трябва да работят за създаването на това равновесие.

(...)

След приключване на централната част на Georgia Guidestones нашата малка група спонсорси бе разпусната. Ние оставяме паметника на поддръжката на населението на Elbert County, Джорджия.

Ако нашите думи издълбани тук са избледнели и износени от вятъра, слънцето, и времето, ние ви молим да ги издълбяете още по-дълбоко. Ако камъните са паднали, или ако са разпръснати от хора с  липса на разбиране. Молим ви да ги издигнете отново.

Каним нашите събратя във всички страни, да помислят над нашето просто послание. Когато тези цели в крайна сметка бъдат проследвани от цялото човечеството, рационалният световен ред може да бъде реалност за всички."

 
Един от надписите там  -
Нека това са крайъгълните камъни към една ера на разума
Нека поставим това послание в правилния икономически, политически и социален контекст. През ’40 те години в Щатите един икономист предрича с абсолютна точност пика на щатските петролни резерви.  
Никой не слуша – нали все пак в Щатите всички са отгледани с мисълта за величие, непокоримост, безприкосновенност. Там никой не вярва че някой ден ще изпита липса на каквото и да било. Достатъчно е да се погледне икономиката им – изцялло изградена от зависимостта от петрола и полезните изкопаеми ресурси. Да, но се оказва в края на ‘70те години че човечеца е бил прав и се започва с рестрикции на бензин, километрични опашки пред бензиностанциите и събиране на колеги в една кола за да ходят на работа. Това последното е абсолютен шок за обикновенния американец който е свикнал да бъде самостоятелен в колата си, пък ако ще останалия свят да умре.

Извън пертоления им проблем, американците са отгледани с парче месо в устата (точно както руснаците са закърмени с водка). Това е до такава степен в кръвта им че дори 4 годишни деца гледат как се режат главите на патки и кокошки и се радват че още мърдат. Това е до такава степен в кръвта им, че в Тексас е национален спорт надяждането с месо след традиционното състезание по барбекю... това е до такава степен в кръвта им, че ако кажеш на някой американец да спре месото, той ще помисли че си луд ... това е до такава степен в кръвта им, че месото което не се изяде на момента се изхвърля в кофата и след няколко часа се купува ново за вечерта, без да се мисли от къде идват тези резерви...

Следващият проблем на американците е че са дотолкова съсредоточени в пъповете си, че не виждат, не размишляват и не приемат това което би могло да бъде решение. Затова те сляпо водят войни, грабят, рушат, манипулират, строят паметници в името на евгенизмът. Това може би да е било тяхната сила, но ще е и тяхната слабост.

Възможно е тази група хора, отворили портмонетата си за тези камъни да имат връзки с тайни общества. Възможно е те да са свързани по един или друг начин с идеите на някои подобни групи. Но, и това е основна причина за аргументите ми, несъответствията в действията на така наречените елити (кабала, илюминати, франк-масони, розенкройцери и прочие) и това което е написано, ме карат да мисля че няма организирани действия зад точно това послание. Факт е, че всички по-горе изброени групировки, хора и организации целят масово изтребление (регулиране на раждаемостта/възпроизводството и други, не е нито правилен, нито точен термин). Но, един поглед над дейностите на всички мултинационали е достатъчен да се разбере че за тях природата няма никакво значение. Та защо им е? Те могат да си направят нова в лаборатория. Те могат дори да си купят друга планета ако си пожелаят. Дори не мога да разбера защо плащат подкупи или наемат убиийци за да не се чуе публично за свинщините им?
Това последното заслужава медитация! След като ги е еня че истината може да излезе наяве, значи всичко което ви разказвам има смисъл! След като ги е страх от публичното мнение и просветеност, значи е от значение ВАШЕТО решение! Ние не сме бройката за отстраняване от момента в който решим че това не е нашата истина.

Щастлив ден


Смелата овца  

4 коментара:

  1. В последно време обилно ни ръсят от небето всеки ден, като хлебарки и в ''свободните медии'' няма и дума за това. На така наречените ''обикновени хора'', това не им прави изобщо впечатление и се сещат за себе си едва, когато ги закачат на 'маркучите' в интензивното отделение. Явно това, което ни ръсят подтиска по някакъв начин всякакво желание за съпротива у хората....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това абсолютно е така. Виждам редовно тук където живея тези ръсения - chemtrails. Хората на които казвам за това не ми вярват и смятат това за конспирации. истината е че всеки път когато има такива ръсения на следващия ден е облачно и вали. тази пролет в европейски градове имаше над 760 манифестации против това. никъде по медиите не се писа. смятам да напиша отделна статия само за това, подкрепена и със снимки и с видеоматериали. това което ръсят не подтиска желанието в хората - хората са с химически промити мозъци заради това което има в храните ни. аз самата не виждах много неща докато не промених навиците си... помедитирайте над това, има статии по въпроса в блога
      щастлив ден

      Изтриване
    2. Всичко е точно така!Материалът съм го публикувал и преди,но този е повече от фантастичен! Ще го пусна отново! Благодаря на Смелата овца и ако имаше повече,като нея,вълците щяха да изчезнат! Та, браво и поздрави!
      nikikm blog bg

      Изтриване
    3. Благодаря ти! Поздрави и на теб от мен! Затова пишем и ти и аз, както и много други по целия свят, затова ще има и още много други - за да се знае, да се помни, за да си отворим очите вместо да си сложим розовите очила. Успех ти пожелавам!

      Изтриване