сряда, 20 май 2015 г.

Русия смята да признае официално съществуването на НЛО

Това са истории познати на мнозина, редовно приемани за фолклорни украси към нечий разказ, но дори Баба Ванга е била “посветена” от тези същества. На времето тя самата разказвала как Гагарин е видял извънземните. С течение на времето и на разказите и на други косонавти, нещата взеха сериозно да набъбват.


Един от може би първите официално заговорили за това което са видели горе е астронавтът Едгар Мичел. Той е и един от основните свидетели в проекта UFO Disclosure, целящ разобличаването на правителствените лъжи (на САЩ) свързани с присъствието на “извънземни” на Земята.

“Въпросът дори не подлежи на обсъждане. Има живот навсякъде във Вселената. Със сигурност знам, че не сме сами.”
– Едгар Мичел


От няколко месеца има сериозни натиски от страна на американското правителство срещу Русия. Някои се питат защо още нищо не се случва? Една от наоките на размисъл е вероятно в това което се предава като информация в черното куфарче при всяка смяна на праителство по света...
Както европейската пресата не го обяви, само преди месец и половина Путин, чрез официалния говорител на Кремъл, подаде публично заявление, при една от поредните заплахи на Обама, че ако САЩ не “мирясат”, той лично ще разсекрети сателитните снимки, доказващи черно на бяло, че 9/11 и падането на трите кули е била вътрешно нагласена работа на Вашингтон.


Относно слуховете, спекулациите и доносите, че САЩ са сключили тайни сделки с малките сиви човечета, в замяна на технологии и съответно власт, смятам че скоро че ще има глоблни разяснения по въпроса.

Относно срещите си от 3-тия вид, космонавтите имат доживотни договори и не могат да говорят. Затова пък Путин не само че може, а и наскоро каза че ще го направи.  

При една от космическите мисии на тогавашния СССР през 1984 година, на борда на Салют 7, руските космонавти докладват за странни видения. Някои предполагат, че умората и стреса на първият екипаж са причината за това, но при пристигането на втория екипаж на борда на космическата станция, явлението отново се появява.

Според началника Олег Атков и космонавтите Владимир Соловйов и Леонид Кизим, космическата станция е била напълно облята с хипнотична оранжева светлина. Още по странно – светлината идвала отвън и проникнала през непропускваемите стени към вътрешната част.
В един момент светлината била толкова ярка, че всички на борда били заслепени. Първоначално космонавтите помислили, че това е разултат от някаква експлозия. Пожарите в Салют 7 били често явление. Обаче, когато се приближили до люковете, гледката която открили била абсолютно невероятна.

Ангели

Всички космонавти от мисията описват едно и също нещо – лицата на седем “ангели” който се носели в близост до станцията. Всички свидетелствали пред земната база че тези същества били с човешки облик (лицата и телата били хуманоидни), но те имали крила и ореоли. Те придружили космическата станция в продължение на 10 минути и след това изчезнали.

Двата руски екипа космонавти в мисиите Салют видели "ангелите"

Втора поява

На 167 ден, екипажът бил придружен от нови трима астронавти на борда на кораба Салют Т-12: Светлана Савитская, Игор Волк и Владимир Джанибеков. Малко след пристигането им, Салют-7 отново била облята в оранжева светлина. Така, пак по същия начин, те  отново погледнали навън през люковте, и още веднъж били придружени от ангелските същества. По описание на космонавтите, те били с размерите на “пътнически самолет”. Този инцидент бил засекретен като държавна тайна от бифшия Съветски Съюз и на екипажът било наредено да не комуникира по въпроса.

Всички астронавти съобщават, че са видели "усмихнат ангел." Някои могат да обясняват инцидента с умората поради продължителния престой в космоса, но повече от един екипаж е видял тези същества. След настъпването този странен случай, екипажът остава на кораба за рекордните 237 дни на престой преди да напусне станцията.



Всеки може да приеме написаното както си пожелае, в наши дни има цунамита от информация по всеки един въпрос. И понеже е по-лесно истината да бъде удавена във вълни от фалшиви кадри, свидетелства и нагласени снимки, отколкото да бъде отречена (нали тогава всички ще се усетят), интернета прелива от какво ли не. На вас остава задачата да изгледате, отсеете, и да се научите да различавате истинското от фалшивото.

В следващите видео материали, се вижда нещо, което досега не бях виждала – астронавтка припада по време на конференция в която се опитва да разкаже за срещата си с ... “нещо което никога досега не била виждала”.  По време на космическата мисия STS 115 на совалката ATLANTIS (септември 2006), в която участва и Стефани Шин Пайпър, на нея и е отказан обратен полет до Земята заради нещо което смущава траекторията. Така наречения “субект” ги преследва в продължение на няколко часа. И досега няма официална верия на НАСА.
В началото на конференцията ясно се чува (на английски) :

”ние видяхме нещо...нали разбирате...нещо което не бяхме виждали никога досега. И когато отворих вратата, имаше също нещо различно. И мисля че това никога нямаше да се случи без подготовката която бяхме имали с екипа ... и тази светлина...”

първи пристъп...
след като я изправят на крака, тя успява само да каже:

“ох, това е леко смущаващо (относно припадъка)...надявам се хората да разберат...това което исках да кажа всъщност е че...оставаше достатъчно...” ?!?!?!?!

След второто подгъване на краката, екипът буквално си я прибира и я отвеждат, вероятно за преглед. Официалната версия е, че това се дължи на пост-травматичен стрес, но и до днес не се знае от какво?!?!? Колегите й, до един отказват да коментират.
Въс видеото (на испански) се разбира, че и от към космоса е бил наблюдаван обект, които първоначално е бил обявен от НАСА за отломка, дори за торба. В последствие те променят версията си и заявяват, че не са били в течение. Ясно се виждат 5-те ярки сфери, които били в обкръжението на космическата станция и после напуснали за да направят няколко полета над Мексико. Записът е направен от борда на станцията. Като в официалните кадри (НАСА винаги пуска записи “на живо” при всяка от мисиите си) има загуба на сигнала в продължение на много минути.

"STS-115 е успяла да събере голям брой изображения на НЛО.
STS-115 никога не е била сама в пространството. Покъртителни изображения. Повече от предположения,  те разкриват в реалността в пространството. Реалност, която принадлежи не само на мисията STS-115, но и за цялото Човечество, на всички хора на Земята и на всички посетители от космоса. Екипажите са никога не са сами ... нито подготвени."





В следващото видео, с руски акцент на английски, се чуват обясненията на човек който явно е доста по-надълбоко в материята, обясняващ всички инсцинировки и покриване на знания за субекти. Пускам видеото не толкова заради гласовата информация (въпреки че за някой тя може да е особенно интересна), но основно заради записа на “живи” кадри. Човека коментиращ филма и пуснал го в мрежата явно е бифш военен (пилот, астронавт, инжинер, техник...)или така наречените Whistleblower (достоверен информатор). Кадрите са смущаващи...но реални...



Източници :

Приятно гледане

Щастлив ден


Смелата овца

Няма коментари:

Публикуване на коментар