понеделник, 18 май 2015 г.

Chemtrails, гео-инжинерство или защо ни пръскат отгоре?


Когато напишем думата в търсачка, изведнъж изникват сайтове които обстойно обясняват как това е поредната конспирация, hoax, измислица  на фанатици и прочие.
Може би само тези които не са си вдигнали погледите си от телефоните не са разбрали още за какво става на въпрос.  


Дори не знам дали все още е нужно да се убеждава когото и да било. Източниците са всевъзможни, но по добре излезте навън в един хубав ден, погледнете небето и си отговорете откровенно на въпроса: “това същото небе ли е което гледах когато бях малък/ка?” , “имаше ли тогава такива “облаци”?, “защо цялото небе е на квадратчета от пресечени линии?”

  • Защо след като това нещо не съществува, френското правителство се опитва да убеди населението, че то не е опасно? 

  • Защо нещо несъществуващо носи странното има на гео-инженерство? 

  • Защо военни от американските възушни сили свидетелстват със скрити самоличности и лица, че това същото нещо което не съществува съдържа катранени частици опасни за здравето? 

  • Защо не кой да е, а самият Европейски парламент в Брюксел, заедно с платформата SKYGUARDS (международен цивилен орган борещ се срещу пръсканията в небето целящи климатични промени) организираха на 8 и 9 април 2013 конференция по въпроса? 

  • Защо според вас ООН също организираха още през 2007, публична конференция относно въздействията на гео-инжинерството и Chemtrail?



Розалинд Питърсън  в обръщение към Обединените нации, 3-5 Септември, 2007 г. в Ню Йорк на 60-годишния DPI / конференция на НПО по изменението на климата,  потвърди, че Chemtrails, гео-инжинерството и SRM (Solar radiation management) – регулиране на слънчевото лъчение, са напълно истински.


Ето още една от многото конференции по въпроса за гео-инжинерството:





Наскоро говорих с един близък човек (не мога да разкрия ничия самоличност без изрично съгласие), но информацията ми е напълно достоверна – общ познат, военен пилот, призна, че в България още от преди няколко десетки години е имало подобни пръскания...
Въпреки че бях наясно с общите линии, това ме шокира. Не можех да разбера защо никой нищо не ми е казал...
Били се опитали! Как се опитва? Защо толкова тайни около тези пръсканици?

Днес пиша за тези които някой ден биха ме питали – “Защо нищо не каза?”. Вярно е, че това не е лесна за храносмилане информация, още по-малко когато се прецени влиянието й върху всекиднеието ни. Наистина смятам, че човек трябва да е поне малко от малко психологически подготвен, за да приеме това което се случва, без да му се прииска да побегне през перилата на моста. Но след като сте стигнали до тази страница, значи ви е време.

Само от началото на годината досега имаше над 760 манифестации в големи европейски градове против Chemtrails.

Сега спомнете си съвсем наскоро олимпийските игри в Beijing, 2008, Китай и как тамошното правителство набързо се справи с капризния климат за да не претърпят загуби (ех, финансии, финансии)... Как така не сте чули? А ракетите анти-дъжд? За тях се говори от години...
 
Някои от предложенията за промяна на климата - увеличаване на огледалния ефект от ниските облаци, увеличаване на огледалния ефект чрез ползване на аеросоли; наторяване на океана; вахващане и складиране на биомаса; увеличаване на отражението чрез посевите; залесяване; увеличаване на отразяването от пустините...
Тогава вероятно сте чули за HAARP? Според любимите търсачки и собственоръчно попълнени справочници, това е просто програма за изследване на полярните сияния? Хайде пак да се запитаме – какво пък толкова им се изследва на тези сияния?
Връзката тук с промяната на магнитното поле е повече от очеизбийна; което води съответно и до климата и до контрола на слънчевите лъчения... Направихте ли връзката?
Сега един друг факт – в Япония бе държано парламентарно събрание където някои от министърите изразиха силните си подозрения относно намесата на САЩ, и  програмата HAARP в цунамито ударило Фукушима.  Тези подозрения се оповават на данните на сеизмичните станции сочещи, че земетръсната зона не е там където се казваше в първоначалното комюнике. Според първите данни дадени от медиите, сеизмът е бил на 38 км в океана и със сила 9.0 по скалата на Рихтер. Японските станции обаче доказаха че сеизмът е бил на 75 км навътре в земите и със сила 6,67 по скалата на Рихтер. Какво тогава е предизвикало цунамито? Във всеки случай, японското правителство всече има сериозни съмнения в игричките на САЩ. Освен това ядрената централа сега зависи от интервенциите на големите енергийни групи (щатски разбира се).

Накратко това което все повече изтича като информация е, че поради глобалното затопляне (доколко това е вярно е друг въпрос), това май било най-лесното решение...
Така да се каже имам силни съмнения, не относно ефикасността, а относно желания ефект.
НАСА преди няколко години публикува информация относно възможните решения срещу глобалното затопляне. По голяма сбирщина от дивотии не бях виждала – имаше дори предложение за сглобяване на щит в космическото пространство между Земята и слънцето. Източника беше самата Агенция!?!?!?

Отново истината е пред откриване, но това което се намира в резервоарите на тези самолети е твърде съмнително и единствено климатичните промени ми се струват леко извинение. Смятам по-скоро че тези газове служат за провокиране на дъждовните периоди навсякъде по света.
Сега непрестанно наблюдавам такива неприродни “феномени”. Факт е че след като бъде наръсено, първо се виждат всички тези паралелни небесни магистрали (дори не са черти), няколко часа след това небето сякаш е забулено, дори слънцето отвлесква странно. Понякога се получават като цветови спектъри (дъги) със странни форми измежду облаците – това беше предната седмица. На следващия ден или е облачно или направо си вали.
Писна ли ви от дъждове? Започнете да си задавате въпроса кой и защо? Гарантирам, че същество носещо като самоличност Бог, няма нищо общо с това!

Вярно е, че самолетите оставят следи. Но това се получава при определена височина и влажност на въздуха. Един американски метеоролог обясни във видео разликата между следите от самолетите и следите от пръскане, като доказа всичко и със сателитни снимки и с инфрачервени кадри. За съжаление видеото вече не е на линия...
Освен това, самолетите следват въздушни коридори. Не съм нито пилот, нито специалист, но живея до летище и гледам самолети всеки ден. Все повече и повече зяпам небето. Знам прекрасно да правя разлика между самолетни следи и останалото, напръсканото. Снимките сами говорят по себе си.

А дали нормален самолет прави
4 пъти завой по средата на небето?

Това се чудя какво ли име носи като
 вид облак - а да, няма такива...

Айда да си поиграем на шах

Направо от пръскачката

тук дори и цвят има - тоест - допълнителна химия

не ми се струва че така изглежда "нормален" самолет

Това вече стана редовна  гледка

Ето тези трите поредни са от тази сутрин, бас ловя че утре ще вали...







Щастлив ден


Смелата овца

Няма коментари:

Публикуване на коментар