четвъртък, 18 юни 2015 г.

Започна се! Папата ви пожела “кураж”!

Време е дори и най-заспалите овци да се събудят, защото утре е ваш ред!
В писмо от “само” 192 страници, чиято информация изтече в италианско списание,  папата се произнесе по въпросът с глобалното затопляне. Негов съветник и официален говорител по въпросът е човекът обявил, че на Земята сме с 6 милиарда повече! Това становище "не е окончателно", както се изрази папата (вероятно за да избегне всяка настървена реакция по въпроса) и днес (18.06) Ватиканът ще публикува подновена версия на тази енциклика, която е “за всички”, тоест не само католиците и е най-чаканата публикация след тази по въпросите на контрацепцията през 1968 г.

Досега се опитвах ловко да заобикалям темата с инвестигаторите на масовото обезлюдяване, или поне не под прав ъгъл. Независимо от това, статиите тук следят отблизо най-основните линии на това което всеки ден убива милиони жители, тихо и кротко в собствените им жилища, а именно увредената храна, токсичните изпарения от пластмасовите изделия, манипулацията на фармацефтичните компании и агро-промишлеността, ръсенето с химикали от всякакъв вид, масовата пропаганда и промиването на мозъка с флуор... Това е нещастно малка част от това което наистина се случва. Ако се наемете да теглите една права линия между причини – виновници – средства (пари), всичко води до едно и също място.  За съжаление, мнозинството отказва упорито да види каквото и да било, поне докато личният им комфорт и сигурност не са засегнати. Е сега е моментът да си отворят очите! Да не говорим, че темата за глобалното затоляне е толкова спорна колкото и настъпващият ледников период!

В името на “климатичната” спешност и “глобалното затопляне”, с публикуването на настоящата енциклика Франсис 1 се надява да обедини “всички народи” и “всички правителства”. Тук тонът вече е поставен – Новият Световен ред и неговото бъдещо управление са обявени повече от публично.
В началните редове от текстът се говори за отговорността на промишлено развитите страни и за това как те трябва да поемат отговорността за зариването на Земята с боклуци. Но! Всичкото това вино се превръща на оцет единствено като погледнем кой лично е нает за да бъде гласът на Ватиканът по въпроса с климатичните проблеми.
Този мъж е Шелнубер -  а именно – същият (от вече явно уголемяващата се публична клика) заявил че светът има нужда от ново световно управление и че световната демокрация (моля?!?! каква демокрация) би могла да бъде организирана в три основни дейности – 1. Световна Земна конституция; 2. Световен съвет и 3. Планетарен съд

Тези институции щели да бъдат организирани по следният начин:

“- Конституцията на Земята ще надхвърли Хартата на ООН и определи първите принципи на хуманност в стремежа им за свобода, достойнство, сигурност и устойчивост;

- Световният съвет е група от физически лица, избрани пряко от всички народи на земята, където допустимостта не трябва да се ограничава от географските квоти, религиозни или културни;

- Планетарният съд е международен правен орган, отворена за обаждания от всеки, особено по отношение на нарушения на Конституцията на Земята.”

Съпоставяйки изказванията на папата с тези на Шелнубер, ясно си личи основната насока на бъдещите действия (предвидени от поне стотина години). Всичко това странно съвпада и с бъдещото посещение на папата в съвета на ООН през септември в Ню Йорк. Самата визита е абсолютен прецедент въс Ватиканската история, а предвиденото изказване на Франсис 1 ще даде началният старт на световната трансформация.
Ако сте от събудените и сте следили какво се случва и защо, вече знаете че това е първата публично обявена крачка към следващите в календара на Новият Световен Ред. Няма да се омотавам в предистории и обяснения. Погледнете в приятелските ми сайтове – там има всичко (или почти).
Ако все още не сте наясно  не се забърквайте с обясненията че всичко това е в името на климатичната промяна. Проблем с планетата има и той не е от днес. Проблеми в състоянието на Земата има, но те вече са до такива шеметно опасни нива, че Тя вече започна самопочистване. Никой човек в момента не може да върне това което е било вчето на Земята. Предната седмица един от вулканите в Японският архипелаг избухна над 80 пъти за няма и 24 часа. Огненият обръч по тектоническите надокеански плаки на Тихият океан е събуден. За няма и 2 години, в световен мащаб има регистрирани над 849 хетакомби на животни (китове, делфини, риби, птици, червеи, медузи, насекоми, антилопи, тапири...) изхвърляни с милиони или падащи от небето. Всеки ден нови и нови подобни явления са регистрирани навсякъде по света. Папата не може да спре нищо, затова пък може да обедини овчото стадо преди да се започне със стигането.
Моля без коментари как мога да говоря така за папата – за слепите, запитайте се защо предният папа напусна постът си? Предавате ли се – богомилият Беноа бе замесен в невероятно гнусни истории с трафик на деца и педофилия. Любезно му бе подсказано да се отегли за да не се направи пряката връзка с крализата майки и нейният верен съпруг. Освен това Беноа е фашист, публикувал антисемитски статии в едно от най-яростните нацистки немски списания на времето. За всичко това има данни (черно на бяло) и те са напълно проверими (ако същевременно не са изтрити).

Толкова от мен за сега
Стягайте коланите и готови за следващата стъпка

Източници:

http://www.lemonde.fr/religions/article/2015/06/16/environnement-le-pape-en-appelle-au-courage-et-a-l-action-urgente_4654804_1653130.html

http://www.humansandnature.org/democracy---hans-joachim-schellnhuber-response-61.php
http://www.theguardian.com/world/2015/jun/13/pope-francis-intervention-transforms-climate-change-debate

http://www.theguardian.com/world/2015/jun/18/popes-encyclical-on-the-environment-key-questions-answered


http://www.theguardian.com/world/2015/jun/15/pope-francis-destruction-ecosystem-leaked-encyclical

Няма коментари:

Публикуване на коментар