понеделник, 13 юли 2015 г.

Открийте цветовете и значението на аурата

Все повече хора достигат до знанието, че всичко и всички сме просто енергия и вибрация. Ние, предметите които ни заобикалят, животинския, растителния и минералния свят, Вселената, всичко е само енергия и вибрации изразени чрез енергийните ни обвивки и видими като светлинни лъчения които наричаме аура.
Материята е само проекция на вибрациите на енергията. И тези вибрации също излъчват енергия. Нашата биоенергия – аура е под формата на яйце, или по скоро ябълка, около тялото. В нея се съдържа цялата информация както за материалното ни тяло, така и за останалите ни (основни – седем, като всъщност те са повече) енегрийни тела - етерното, емоционалното, менталното, астралното, козалното, кристичното (небесното) и божественото. Тези енергийни обвивки могат да бъдат видени от все повече хора, доскоро наричани медиуми (внимавайте със самозванците, един истински медиум например никога няма да дойде сам при вас), и това става все по разпространен феномен заради покачването на вибрационното ниво на Земята – резонансът на Шуман (откъдето и промяната в съзнанието и способностите на хората).


Ето едно от тълкуванията на аурата и цветовете които излъчва:

Човешката аура, най-просто обяснено, е съставена от 15 цветови взаимосвързани пласта, всеки един от които със свое значение.

Първият слой на човешката аура слой е най-близо до тялото.
Първият слой представлява етерното тяло. Той е червен.

Вторият слой е свързан към емоционалните и елементарни органи. Той е оранжев.

Третият слой е свързан към менталното тяло. Той е жълт.

Четвъртият слой е астралното тяло и излъчва в зелен нюанс.

Петият слой е свързан с извисеността на тялото. Той е син.

Шестият слой е ангелското тяло и е с цвят индиго.

Седмият слой е свързан с духовното (божествено) тяло и излъчва виолетов оттенък.

Осмият слой е свързан към монадното (на абсолютното единство) тяло и има златист цвят.

Деветият слой представлява кериатричното тялото и е в сребро.

Десетият слой е свързан с кристичното тялото. Тя е между синьо и черно.

Единадесетият слой е свързан с буда тялото и е сребристо-черен.

Дванадесетият слой представлява Нирвана тялото и излъчва бял цвят.




Много енергийни лечители вярват, че когато цветовете на човешката аура са замърсени и небалансирани, те могат да имат отрицателно въздействие върху организма, което води до здравословни проблеми. Всъщност физическите ни проблеми (заболявания, наранявания, депресии) са първо нарушения в енергийните нива, видими дори преди тези болежки да са се проявили в материален план.

Значения на аурата:

Списъкът представя най-общо цветовете, които изразяват или временното настроение, състояние, намерение, духовна нагласа на човека или неговата същност, ако този цвят е постоянен спътник. Често цветовете на аурата на човек могат да бъдат отгатнати, тъй като не всеки вижда техните вибрации. Това се получава когато човек е в синхрон с носените от него цветове на дрехите. Чувствителните хора много добре улавят настроенията и вибрациите на собствената си енергия и имат тенденцията да избират цветове на дрехите отговарящи напълно на тези нива. Често когато “уцелим” цвета си, чуваме комплименти от сорта на: “о, днес направо светиш” или “този цвят страшно ти ходи”. Когато сте чули искрено поздравление от сорта, особенно на всеки път когато носите определен цвят, може да сте сигурни че той напълно отговаря на вашата вибрация.



Много тъмно червено: цвят на основата, силна воля за мощ, фокусирани върху оцеляването; ако е насочено в област на орган може да означава заболяване

Тъмно Червено: гняв, егоизъм, агресивност, скъперничество

Светло червено: енергия, конкурентност, сексуална енергия, страст

Оранжево: Живост, динамичност, креативност, издръжливост, смелост

Жълто-оранжево: научни личности, ориентирани към детайлите, перфекционисти

Жълт: творчество, забавни, със силна идентичност, съзнание, енергия, знания, любопитство

Жълто-зелен: Страстен, комуникативна личност, лицемерие, лъжа

Зелена: природа, растеж, баланс, любов

Тъмно зелен: ревност, ниско самочувствие, яд

Синя: спокоен, тих, чувствителен, изразителен, домошар, свикнал с навиците си

Тъмно син: страх от себеизразяване, волевост, работливост, желание за напредък

Индиго: Интуитивен, мечтател, бистър ум

Лилав: ясновидец, прозорлив, божествена мъдрост, просветление

Сребро: изобилие, засищане,

Светло розово: чувствителни, артистични, обич, състрадание, чистота

Тъмно розово: ефикасни отношения с другите, бързо разбиращи, склонност към екстравагантност, несъзрели, нечестни

Златна: светлина, мъдрост, интуитивен, мислител

Бяла: чистота, единство, възвишеност

Сив: този отенък може де е знак за измореност, отпадналост, болест, понякога отчаяние

Кафяв: блокаж на енергиите, цвета никога не е цялостен, а се представя по-скоро като петна или райета

Цветовете на аурата са носители и на социалното поведение и на погрешните програмации на паметта (всички носим в себе си погрешни програмации които често пречат на пълната ни реализация и трябва да бъдат изчистени), понякога цветовете изразяват тревогите и грижите ни, затова тълкуванията не могат да бъдат едностранни и само в една насока.
Посочените цветове са само индикатори, вариантите и комбинациите са всевъзможни заради всички вероятни примеси и места където даден цвят може да бъде локализиран. В едно живо тяло цветовете са в непрекъснат обмен и въртеж, точно както в един ден можем да сме завладени от десетки различни емоции и състояния. Така че, в никакъв случай не си правете прибързани заключения и особенно, ако попаднете на някой “виждащ” който започне да ви стряска заради дупки, петна и лоши отенъци в аурата – бягайте. За правилното разбиране на цветовете и нивата на аурата или трябва да сте навътре в материята или да имате насреща си доверен човек, чиято цел е не да печели от объркаността ви, а да разбере какво и защо ви се случва и как да го поправи.

Най-ефикасният начин човек да “излекува” вибрационните си нива и да изчисти аурата си е той да е в хармония със самият себе си. Ако искате да кажете на някого “не” – направете го. Ако искате да отидете някъде, направете го, дори никой да не дойде с вас. Научете се да си прощавате и да се обичате – това е единственият начин да заживеете в хармония със себе си и с другите. Когато човек си прости сам на себе си – не за нещо лошо (нека престанем с позициите на виновни и наказващи), а за да си позволи да бъде такъв какъвто е вътре в себе си, без да го е грижа за мнението и отношението на другите, тогава той е хармоничен и сияещ. В крайна сметка никой не плаща данък обществено мнение! Престанете да търсите одобрение от другите и се одобрете сами себе си. Аурата ви сама ще се изчисти и светне. Ще станете спокойни, уравновесени и изпълнени с доверие. Пък кой знае, може и да прогледнете...

Щастлив ден


Смелата овца

Няма коментари:

Публикуване на коментар