сряда, 29 юли 2015 г.

Знакът на звяра

Или как без да се усетим вече навлязохме в ерата предречена от хилядолетия – ерата на Третата голяма война (предсказание на индианците Хопи).  
Третата голяма война не е задължително явна. Тя е кръвопроливна, но тиха. Хората си мислят че са свободни, но са роби повече отвсякога. Мислим си че сме свободни в действията си, когато всъщност доброволно излагаме всяка своя прищявка на показност. Мислим си че няма трупове, а ги виждаме всеки ден без да отчитаме присъствието им.
Дотолкова сме свикнали с жестокостта на съвременния свят, че чуждото нещастие за нас е просто грешка в пейзажа. Дотолкова сме свикнали да робуваме на технологиите си, че дори ден без тях ни прави нещастни. Дотолкова сме свикнали да ни гледат, че когато никой не погледне профила ни изпадаме в лека (или тежка) депресия.
Днес все още смятаме, че сме независими от Матрицата, че имаме личен живот, че са ни спестени външните погледи в личния живот. А ако това не е така?
Всички сме белязани, а вече и следени, само нашата вяра, че няма защо да ни наблюдават ни кара да си мислим че не сме като лабораторни мишки под надзор. Ерата в която всеки един от нас (наистина всеки един!) е белязан със Знакът на Звяра вече е тук.

Новият iPhone разпознава вашият пръст
- И те ще ни платят 650 долара
- За да ни дада пръстовите си отпечатъци
(на заден фон се вижда логото на проекта PRISM
- програма за обществено наблюдение,
а двамата хилещи са с  карти на NSA и CIA)

Първо се почна с ЕГН-тата (източна Европа) и номера на социалната осигуровка за останалите страни. Така станахме бройка. Реално, ако не предоставим изисканят от нас номер, все едно че не съществуваме. След това дойдоха осъвършенстваните лични карти. Знаете ли какво има в личните ви карти? Има 2 чипа RFID. Това се обяснява с новите мерки за сигурност и защита срещу фалшифициране. Дрън, дрън. Защо тогава във френската лична карта чипът е само един?
Айде почвам отначало. Обяснение какво е RFID :
Радиочестотната идентификация или често съкратено RFID на английски: Radio Frequency IDentification e метод за автоматично идентифициране на обекти, при който от идентификатори върху обекта се четат или записват данни чрез радиовълни. (https://bg.wikipedia.org/wiki/Радиочестотна_идентификация)

Само дето в оставащите обяснения, любителят писач е забравил (или не е знаел) да обясни че тези чипове позволяват и сателитно следене на притежаващият ги обект.
А и нещо друго – на разни места пише че информациите не се записват или складират – това не е вярно! Самият принцип на тези чипове е да записват и складират информацията.
Стрелката сочи мястото на чипа.
Той се вижда ясно като кръгло зърно,
на пипане има лек обем. 
Да се върна сега към личните карти. Във френската, този чип е видим, понеже е доста по тънка от българската. На всичкото отгоре се намира точно на Гърлената чакра. Вярвате или не, но това също не е случайно:
Тази чакра ни помага правилно да определяме кога да казваме „да” и кога „не” в различни житейски ситуации. Тя е онзи център, благодарение на който ние сме в състояние да изразяваме желанията на физическото тяло и на нашата душа.(...) останалото тук - http://lecheniesmineraliikristali.com/аура-чакри-и-минерали/5-та-вишудхи/
Понятие си нямам къде се намират двата чипа в българската карта, още повече че сега ще слагат и трети – в последните най-най-нови “супер” карти. Всички данни, понеже тези чипове съдържат и всичките ви лични данни, са регистрирани и запаметени в общ национален, а вероятно скоро и европейски, дори световен информационен файл/канал. Те са достъпни за всички служители притежаващи съответното ниво на достъп, като почнем от служителките в общината имащи достъп до общите данни и стигнем до ... имащи достъп до далеч по детайлни информации.
Чудите се защо му е на някой да следи уж безинтересният ви живот? Контрол, пълен, тотален и безусловен контрол – това е кодовата дума.

Ето още няколко данни:

В САЩ има коли оборудвани с чипове които са директно свързани с банковата ви сметка. Ако се забавите с месечния си влог по лизинга, чипа незабавно имобилизира колата ви. Тази система валидна вече на цялата им територия, отскоро се изнася и към Англия, а кой знае, скоро и навсякъде другаде.

Да речем, че засега това не ни касае, или поне ако колата ви не е произведена след 2008 година. Новите модели коли са автоматично оборудвани с чипчета. Уж пак за сигурност. Принципно, ако някой ви гепи колата ще могат да ви я намерят със сателит. Или ако някой иска да ви намери ще ви проследи по същият начин. Естествено това не се споменава в търговските диалози, защото по-добре да не го знаете, пък и ако може, купете си и отделно устройство за тия потребности. Съвсем трети е въпросът, че любимите ви GPS устройства са лесно проследими, особенно тези свързани с интернет. Другите със сигурност имащи чипове от преди 2008 са колите с отваряне без допир и колите със запалване чрез копче. 

Мишлин например оборудват гумите си с RFID чипове за да имали лесен и бърз достъп до “многобройните им параметри”. Доколкото ми е известно, един малко по внимателен поглед на гумата е достатъчен за да се разбере размера и дали е износена, спаднала, а с елементарна машинка на всяка бензиностанция може да се провери дори налягането... За Мишлин обаче, чипът е знак за доверие и позволява да се подобрят резултатите.

По действителен случай - скенер на ръце с чип

Наскоро писах и за здравната система пак в САЩ, одобрила слагането на чипове на здравноосигурените (от преди 3 години все пак) и сега позволяваща слагането на микрочипове в лекарствата. Всичко това с грижа за пациента естествено. - http://smelata-ovca.blogspot.fr/2015/05/blog-post_13.html- Proteus Digital

Тук скица от фирмата предлагаща наночипове за лекарства
Дори вече не е нужно да се крият, хората вярват че всичко е
за тяхно добро...

Домашните животни също са проследявани. Имплантацията им на чипове си е стандартна дейност. Проблемът е, че чипосването на хора стана също на мода.
В скандинавските страни от 2/3 години фирмите предлагат чипосването на служителите си, било то за да не носят около врата си входни карти, или пък карти с кредит за копирната машина или столовата. И тези карти естествено съдържат лични данни и възможност за проследяване, така че всеки който влезе в дадено помещение бива отбелязван...

Поредната чипосана овца влиза в обора
На входа на диско партито - безплатно,
лесно и бързо
След това се започна с диско партита в Ибиза, Мадрид и Барселона, където пак уж за улеснения се инжектираха подобни чипове на всички, правещи от тях VIP гости. Какъв по-коварен метод от това да накараш някого доброволно да си пожелае нещо, освен ако не го удариш по собственото му повредено его?
Друг пример с егото – последният iPhone. Трябва да ви кажа, че във фирмата както и в разните уж правителствени организации черпещи данни от тях (тайно от нас, но с договорки с тях), бая се забавляват на човешката склонност към показност.


От скоро, всъщност от тази година, разните европейски телевизии се забавляват дори да правят реклама на тези технологии, пускащи репортажи с веселички обяснения, като на


Дори студията за татуиране
се включиха в играта
квартална месарка. 


Последна перверзия – сега в големите европейски градове масово се почна с модата на RFID Party или партита със слагане на чипове. Маркетингът е най-невероятната мозъчна промивка която човекът е измислял.
Нищо от вашето ежедневие не убягва на Знакът на Звяра. Кредитната ви карта е с RFID чип, дистанционното на колата ви е с такъв чип, входните врати отварящи се с карта или дистанционно също са с такива чипове.

Големите интернет магнати разработват всеки ден какви ли не добавки – като последната на Гугъл (My Timeline) която ще може да проследява всяка ваша крачка, да я отбелязва на карта и дори ако се снимате по пътя, те ще слагат снимките на съответното им място...

Наскоро се чуха бегли намеци такива чипове да бъдат сложени и в храните. Не знам доколко това е истина, но едно нещо едновременно ме шокира и ме накара да приема нещата малко по-сериозно. Оказва се, че през 2011 г, през пристанищата на Франция са влизали над 250 000 тона наночастци, чиито брои в момента е увеличен по 2. А само на територията на страната, производството им възлиза на същите цифри. Защо? Кой и какво прави с тези наночастици? 

Ето една примерна големина на RFID нано-чип
Широк е колкото разстоянието между 2
от пръстовите ви ивици
Други искат да вкарат цялото знание на света в чип – “ако утре искате да научите китайски, няма да са ви нужни години, ще е нужно просто да си вкарате чип подкожно” – споделено на технологичен форум.

Преди време се говореше за проблема за съхранение и защита на личните данни. Знаете ли, че самите създатели на чиповете изказват съмнения относно способността им те да осигурят пълна защита на намиращите се в тях информации. От опит – пред очите ми, затваряйки колата си с дистанционното, от другата стана на улицата седеше мъж с малка кутийка в ръка. Обърнах му внимание чак когато за трети път не чух кликването на вратите и отново установих че те не са затворени. Тогава ми стана ясно за какво става на въпрос – този отсреща бе с малък радио приемник с който бее нацелил вълните на дистанционното и блокираше затварянето. Когато видя че го видях и най-вече че усетих какво прави, той се врътна и замина. Успях да заключа колата. Блокирането на автомобилно дистанционно е елементарно. Предстваете си колко по-лесно ще е влизането в личните ви информации, сметки, къща, когато те бъдат вкарани във виртуалната система. Представете си бъдещият чип в рамото или ръката ви, как ще доставя на всеки по умен пират намиращ се около вас, всичко което желае. Всъщност няма какво да си представяте, това вече е реалност. Потърсете малко по-усилено в световните жълти страници и ще попаднете в паралелен свят.

Знакът на Звяра не е само чип...
Има обаче един много по-сериозен проблем с тези чипове – всички те работят чрез радио и микро-вълни, които са абсолютно вредни за човешкото здраве, особенно в дълги периоди на излагане. Прибавете към всички тези предаватели (чипове) милиони микровълнови приемници и тяхното вредно влияние върху мозъка и супата става повече от мътна.
При създаването на този вид технологии, излизат няколко бегли научни наблюдения върху влиянието им върху здравето. Те не са проследени в последствие.
Истината по въпроса е, че още през ‘50те години, при появата на първите микровълнови печки, руснаците са знаели за тяхната вредност. Затова те са официално забранени на територията на СССР и сателитите му, докато един ден стената не пада и ние сме спасени от “лошите” и в ръцете на капиталистическата консуматорска волност и безгрижност.
Подчинявай се... Следвай...
Съответствай... Пасвай...
Доказано е, че технологиите RFID вече налична почти на 100% във всички търговии както и производството на добитък причиняват ракове когато се намират в пряк допир до плътта!!! И в такъв случай е недопустимо те да са в дълготраен допир с телата ни (този факт ми намирисва на оная история с намаляването на световното население, хммм). При домашните животни житейският цикъл е далеч по кратък, а при добитъка – те така или иначе са предназначени за касапницата. При хората обаче престоят на тези чипове е предвиден за десетилетия, ако не и доживотно, както е за здравните осигуровки в САЩ например.

Към всичко това прибавете факта, че това е първата крачка към транс-хуманизмът –
Действащ проект за управление на
настроения, действия, мнения чрез
радио и микро-вълни
сливането на човекът с машината. Както и че
MK Ultra, тайната програма за психически контрол на населението разработена от ЦРУ между 1950 и 1970 год., е в актуалност повече от всякога.
Засега това са само още няколко данни към вече дългото досие с микрочиповете. Всеки ден се появява нова и нова информация. Всичко е свързано, и програмираното изчезване на хартиените пари, и човекът-машина, и псевдо мерките за сигурност, и замяната на хората с роботи на стотици хиляди работни места по света, и заболяванията...
Пъзелът е една от любимите ми игри. Сесията се очертава велика!

Щастлив ден


Смелата овца

4 коментара:

  1. Трябва да си зададем три въпроса:
    Кой стои зад всичко това? Каква е неговата крайна цел? Можем ли да се борим срещу това ?
    Без да се замисляме много, можем да дадем следните отговори:
    Зад това стоят тези които притежават световните ресурси и управляват света/този в който живеем ние/. Краината цел е тотален контрол над останалите/тези които не притежават нищо освен собствената си работна сила/. Можем да се борим срещу това, защото ще се борим срещу хора. Човека може да се види, пипне, чуе и помирише.
    И отговора на третия въпрос веднага ни подсказва, че не сме отговорили правилно на първият въпрос. Управител и властелин над човека може да бъде само някой или нещо срещу което той не може да се пребори. А човека не може да се пребори само срещу нещо което не може да се види, пипне ,чуе или помирише. Какво може да е това нещо?
    Мигел Руис в книгата “ Отвъд страха” дава логичен отговор – енергийни същности.
    chitanka.info/text/2785/2
    Не е за пренебрегване и тезата на Игор Прокопенко в документален проект „Роби на извънземните” , само не не съм сигурен точно какъв смисъл влага в думата –извънземни.
    svetovnizagadki.com/матрицата-на-земята-батерии-за-извънз/
    Да не забравяме Захария Ситчин с нашите създатели от планетата Нибиру. При неговата теза не ми се връзва това, че са ни създали като био-роботи за да копаем полезни изкопаеми. Не можаха ли да създадат обикновени роботи за тази цел. Освен ако са били толкова напред с материала, че да им е било по-лесно и не толкова трудо и енергоемко да създадат биороботи.
    И последно , но то всъщност е първо, отговора може да се намери в старите писания. Лошото е, че нашите очи не са научени и не са готови да прочетат написаното между редовете.
    Търсете и ще намерите! Искайте и ще ви се даде!


    Добро утро на всички които се събуждат!
    Пако

    ОтговорИзтриване
  2. Този път напълно установявам че идеите ни се препокриват, и за първите точки и за Дон Мигел Руис и за Ситчин. Радвам се, че си наистина осъзнат, а не псевдо-събуден ринещ просто срещу изкуствените системи от марионетки. Искрени поздрвления. Колкото до древните писания, единственото ми съжаление е че нямам достъп и не знам санскрит, но ... животът е пълен с изненади и някой ден мога да реша, да седна и да го науча, ако до тогава не ни се даде пълен (90% от истинските писания на човешката история са поробени в подземията на Ватикана) и верен превод на написаното. ще се радвам ако някой ден решиш да споделиш намереното по въпроса от теб!
    Добро утро и успешен ден!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за комплимента. Не знам дали го заслужавам ? Просто се опитвам като всеки нормален човек/ Или може би ненормален? Не знам ?/ да позная себе си. Кой съм? От къде идвам? Какво правя в момента? Трябва ли да правя нещо различно? Мога ли и трябва ли да помогна на някой или на нещо? И на къде съм се запътил?
      По отношение на старите писания , все още търся и искам и се надявам, че ше намеря и ше ми се даде. Ако стане, бъди сигурна, че това няма да остане само за моя консумация.
      Ватикана ще отвори подземията си/казват че това ще промени света/, когато и бъде наредено да го направи. До тогава трябва да търсим други пътища.
      Бъди жива и здрава и все така смела!
      Пако

      Изтриване
    2. Аз ти благодаря. Колкото до комплиментите - всеки ги заслужава, всеки на тази Земя е тук по определена причинаи затова са му дадени определени заложби и таланти. Ти го усещаш и затова търсиш. И аз търся, от години, но чак сега започвам да виждам през облаците. Единственото което мога да ти кажа е че първата ни мисия тук е да СМЕ, да съществуваме, и то по възможно най-щастлив начин. Затова съм защитник на теорията че ако нещо не ни прави щастливи или трябва да променим начина по който го правим или да погледнем в друга посока - естествено спазвайки Вселенските закони и не в ущърб на другиго, защото наистина всички сме свързани...
      Дано това ти помогне ако не за друго, то поне да бъдеш максимално щастлив независимо докъде стигнеш и какво откриеш. За Ватикана силно се съмнявам че ще допуснат до достъп на най-ценните информации, това са поредните заблудителни фокуси...
      Най-мъдрите хора не са тези които притежават цялото знание, а тези които го търсят и си задават въпроси. Продължавай да търсиш и да бъдеш себе си!

      Изтриване