сряда, 29 юли 2015 г.

Според учени дисбалнсът в клетъчните протеини е причината за раковите заболявания

Биолозите установили че ракът не може да се развие не само заради увреждания в ДНК-то, или следствие и от зарази с вируси, но и поради дисбаланс на клетъчните протеини. Това предизвиква делене на протеините, което обикновенно води до възникването на ракови клетки,
съобщава списание Oncogene.
Британските биолози от Университета Лийдс са открили поредната тайна на рака, след като изследвали онкологичните заболявания и случаите на рак на яйчниците при жените. (...)

За повече подробности:

Всичко това отново потвърждава само едно и единствено нещо – нашите организми са много по зависими от външната среда отколкото можем да си представим. Деленето на протеините се влияе директно от ГМО храните. Независимите лаборатории го доказаха. Това беше заглушено. Монсанто каза че “евентуално” Раундъп може и предизвиквал рак... Мислите че пушенето, редовната консумация на алкохол, консумацията на продукти гъчкани с хранителни добавки, аспартам, глутамат, пестициди, и какви ли не химични торове не влияят на здравето ви? Изчакайте някоя и друга година. Не се плашете от друго освен от собствената си лакомия и липса на воля. Няма по лош враг за човека освен самият той за себе си.

Щастлив ден


Смелата овца

Няма коментари:

Публикуване на коментар