петък, 3 юли 2015 г.

“Емигрантите са полезни за Европа”

*Съвсем наскоро писах за миграцията (виж статията тук), тази днес, може да бъде
приемана като продължение и отговор на коментарите кой и защо предизвиква миграционните вълни. Тук долу ще прочетете изказванията на един от подбудителите – обърнете внимание на употребата на 1 род, мн. число.
Отделно от това искам отново да подчетрая, че НЕ трябва да се бъркаме с насочване на омраза и ярост към тези населения които сами не знаят къде отиват. Врагът не е там където го търсите, а се е скрил точно под очите ни –
там където всеки вижда само благодетели, добронамерени хора и ... филантропи!!! Друго важно нещо – когато не искаме нещо, трябва да се “борим” не против него, а за това което искаме. Когато искаме светлина, пускането на повече тъмнина няма да оправи положението, затова пък, светването на лампата тотално променя раздаването на картите.
Приятен (доколкото може да е такъв) прочит – моите коментари са под фактологическото изложение.  

------------------------------------------

В едно интервю за ирландското радио RTE, Президентът на Goldman Sachs International – Питър Сътерланд, заяви в ефир че приливът на африкански емигранти, преследвани в страните си и дошли да се установят в Европа е всъщност благоприятно за Европейския съюз.

546 : The evidence as I said economically, is migrants are a positive to an economy not a negative

Той направи тези декларации след личната му ауденция при папата Франсис.

Репортерът попита дали фактът, че около 240 000 нелегални бежанци влизат в Европа незаконно всяка година би било границата което не трябва да се преминава, Питър Съдърланд каза:

"Тези цифри са смешни, имайки предвид, че европейското население над 500 млн. Числата, за които споменавате следователно представляват капка вода в океана. Можем лесно да управляваме всичко. Германия може да побере много повече и  въпреки това пак би имала проблеми със застаряващото население. Освен това, засега 55% от населението на Германия приветстват благоприятно приема на мигранти.

Различните правителства трябва да поемат водещата роля обяснявайки, че мигрантите са необходими в обществото, в икономически и в много други аспекти, а не постоянно да се описват като бреме, защото в действителност те не са в тежест. След кратък период на адаптация, те (мигрантите - бележка на редактора) ще имат положителен принос за обществото, в което живеят.

Това ще отнеме значително време за решаване на въпросите свързани със Северна Африка и държавите от Субсахарска Африка, така че ще се наложи да живеем с този проблем на миграцията за още дълго време "

Питър Съдърланд е бил член на Bilderberg Group, в момента работи от името на Генералния секретариат за Развитие и Международна Миграция към Организацията на обединените нации и преди това е бил директор на на Световната търговска организация.

Краят на мандата му на чело в Goldman-Sachs е предвиден за края на юни 2015.

Специалният представител на ООН за международна миграция Питър Сътерланд бе в Рим, докато Италия е в основата на дебата за имиграцията. Над 50 000 имигранти са пристигнали на бреговете на полуострова от началото на годината, а приемните съоръжения липсват или са недостатъчни. Италия е под натиск, тъй като страни членки на Европейския съюз се срещнаха в Брюксел в четвъртък вечер, за да се постигне съгласие относно разпределението на лицата, търсещи убежище. Тази среща се състоя в особено напрегнат климат, в който италианският лидер не скри гнева си към нежеланието на партньорите си: "Или ще сме обединени, или да не си губим времето! " отсече Матео Рензи.

Питър Сътерланд дойде да обясни позицията на ООН по този въпрос на микрофоните на римската станция Radio Radicale. "Европейските предложенията са недостатъчни, но все пак е постигнат напредък в продължение на няколко седмици," каза той. За него, Европа не трябва да забравя, че има морални задължения относно приемането на бежанци, особенно от гледна точка  на Конвенцията от 1951 г. за статута на бежанците. Едно от най-големите предизвикателства за Организацията на обединените нации е свързано със самият характер на миграцията, който влияе на суверенитета на държавите и  може лесно да бъде манипулиран от политиците.

По време на посещението си в Рим, Питър Сътерланд бе приет и на частна аудиенция от папа Францис в петък сутринта, в позицията си на Директор на Международната Католическа Комисията по миграцията (ICMC). "Тази тема за миграцията помага да си припомним фундаменталната връзка между Църквата и основните принципи за достойнството на човека и равенството между всички хора", каза той. "Църквата има много важна роля", каза Питър Съдърланд. "Папата изрази своята загриженост относно тази конкретна тема. "Директорът на ICMC и висш представител на ООН междувременно припомни, че Църквата е ангажирана в областта на миграцията още от деветнадесети век и нейният морален размисъл по въпроса е от основно значение.

По време на престоя си в Рим, Питър Сътерланд посети също така и два центъра на мигрантите от Еритрея в италианската столица, и даде висока оценка на "впечатляващата" отдаденост на доброволците, натоварени с помагането на бежанците.


Както казах и по-горе – не се бъркайте търсейки проблемът (врагът) там където не е. Истината е че чрез мигранстките вълни се търси дестабилизация в базите на европейските страни. Някои други вече го писаха, аз сега ще го кажа – търси се подмяна на европейското население. (моля тук да не ми се цитират загуба на етнос, реклигия и тн, те са лични и независими за всеки един човек, който иска да ги запази, може и ако действаме единно, смислено и с любов, всичко е възможно – силата е в нас, както казват джедайте)! 
С миграционните вълни, тяхното подстрекаване, слуховите за дневни помощи, подпалвани от масовите медии, всички тези вмешателства над начина по който трябва да мислим и действаме е само се търси само една единствена цел - “Разделяй и Владей”!!! Колкото повече ни се натяква, толкова повече първосигналното население ще се настройва срещу мигрантите, толкова повече ще се изопачават разни религиозни конфликти които всъщност не са такива. Факт е, че сега в Западна Европа, при най-малкият инцидент от жълтата хроника, това автоматически се класира в графата – тероризъм. Един отрязъл главата на шефа си, щото оня бил прост – три дена бяхме в червен периметър на опасност с полицаи с бронирани жилетки, ровещи по чантите във всички публични обекти... С всеки изминал ден напрежението се покачва и медиите (притежавани познайте от кого???) с удоволствие сипят помия. Затова хвърлете телевизорите си на боклука и погледнете трезво на нещата! Тук и сега се търси дестабилизация, покачване на омразата, конфликти. Идеята е – “ако може първо те сми да се избият, това ще ни улесни нещата”... Яростта и омразата не са добри водачи, те замъгляват мозъка!

Нека се върнем към изказването.
Първо “президент на Голдман Сакс” – нужно ли е да напомням коя е тази банка – един от оценителите на банковите системи. Това е една от инквизационните структури които решават дали държавите ще имат хубава финансова оценка или не, дали ще бъдете умъртвени с кредитите си на бърз или на бавен огън, дали някой ден ще имате пенсия или не... тази банка е един от основните поробители, способствали предишните финансови сривове, както и причинител на следващият – очаквайте го за периода септември – декември, най-вероятно събота или неделя, когато банките са затворени и няма да успеете да изтеглите никакви налични.
Следваща важна точка – казах по горе да обърнете внимание на обръщението. Какво означава “Можем лесно да управляваме всичко.” Кои ние? Щатите, ООН, банките, Билдерберг...Не си играйте да гадаете, всички са в един кюп. За все още заблудените, ООН няма нищо общо с мирна организация (ще развия въпроса по-подробно друг път, със свидетелства и доказателства, но дори самите низши служители са напълно наясно със ситуациата). 
Трета важна точка – забелязахте ли броя позиции които този президент, директор, сътрудник и не знам още какво има? Дали да напомням за въртящите се врати?!? Пак бях споменавала за това, но в сатията за Монсанто, отново виждаме и тук конфликта на интереси. Как е възможно хем да си президент на международния секретариат за миграция, хем да си мастит банкер провокиращ именно същата тази миграция само и само за да се печели от нея...абе защо задавам въпроси? Няма независими и хуманитарни организации! Точка! Няма спазване на етика и морални принципи! Всичко е бизнес – дори ние, хората. Кой казваше че робството и пазарите с жива плът са история?
Писах и за папата.. Ей го пак! От къде на къде и той се завира в тия въпроси? Време е да се разберем че католическата църква няма нищо общо с каквито и да е християнски благодетели. Тя от край време прикрива истинския си характер под псевдо етикети и действия. Папата няма какво да прави в политически конфликт (защото това на първо място е такъв), освен ако...той няма и друга роля в него. Ролята му както видяхме е съвсем ясна – той е част от големия пъзел.
Друг факт (небрежен на фона на останалото, но факт) – тук ни се дават статистически данни. Те не са верни поради много причини. Темата е твърде обширна, но процентните данни са лесно манипулируеми и всъщност почти всеки може да накара тези цифри да кажат точно това което иска. Ако не вярвате, допитайте се до някой математик или най-добре независим статист – те ще ви обяснят хватката.

Кой според вас спонсорира конфликтите в Африка и Близкия Изток? Същите тия правителства и банки! Докато в Рим, маститата банкерска пача ни обяснява как всичко това е чудно и прекрасно, в Париж на 5ти юли (сега в понеделник) ще има конференция на една майка-монахиня от манастир в Сирия, която е там от години и вижда наживо какво се случва всеки ден. Накратко – частни военни групировки плащани от правителствата (Франция, САЩ, вероятно и други) вълнеят из страната и сеят смърт докато уж се опитват да отстранят тамошното правителство. Защо? За чии интереси? Знаете ли че през летищата всеки ден преминават стотици истински терористи. Тах никой не ги спира! Петролът идващ от тези части не е спиран, той циркулира през Турция! Следете пътя на парите! В Сирия не се случва това което ви се разказва. Истината е зад медийните и правителствени лъжи! 
Тамошните хора не са имали проблеми с Асад. Монахинята, Майка Агнес Мариям обяснява всичко с невероятно завидно спокойствие, без да навлиза в политически теми и тълкувания, единствено обяснявайки какво се случва на място и какво се говори по официалните медии. Всички тези информации текат по алтернативни информационни канали, като този блог. Официалната преса мълчи, манипулира или крие информации, отклонявайки темите към климата, покупвателната стойност и други локуми.



Сигурно пропускам други неща, засега бързам да публикувам защото сривът наближава и всяка чиста информация е ценна.

Не забравяйте, негативните емоции размътват мозъка, това е научно доказано от независими лаборатории J затова вместо да се хвърлите в бой с незнам кой, успокойте се, никой няма да дойде да ви разфасова (засега) и се заемете трезво и спокойно да се подготвяте за после. Какво е ПОСЛЕ? “После” е тогава когато картите паднат на масата и всички видят истинските лица срещу себе си. “После” е тогава когато сривът стигне до точката на безвъзвратност и когато повечето най-накрая осъзнаятче манипулациите са на повече от век. “После” е тогава когато за повечето ще е твърде късно, защото едва тогава ще са се събудили. След като четете тези редове, занчи за вас има все още малко време преди ПОСЛЕ. Мислете трезво! Не губете време в омрази и безмислени търсения на вини! Концентрирайте се върху това което е важно за вас, тук и сега!


Щастлив ден


Смелата овца


Няма коментари:

Публикуване на коментар