петък, 24 юли 2015 г.

Пак ваксините, лъжите...


Unicef и  Световната Здравна Организация стерилизират популациите на третия свят под прикритието на ваксинациите!

Масови ваксинационни кампании навсякъде по света (не само в Африка) прикрито обездетяват човешката раса. 

Лекари го знаят и мълчат (пазейки топлите си работни местенца)!!! 

Това е престъпление срещу човечеството!

След санитарните скандали в Мексико, Никарагуа и Филипините, Unicef и  Световната Здравна Организация са отново под прожекторите на обвиненията в умишлено причиняване на стерилност на местните населения. Двете организации организират кампании за задължително подлагане на ваксинация на местните жители против тетанос. Целта им обаче е съвсем друга и скоро истинските им намерения ще бъдат видими от всички. Друг е въпроса че тетаносът е безсмислено да бъде подлаган на ваксинация – за повече информация –http://smelata-ovca.blogspot.fr/2015/06/blog-post_22.html?q=ваксини

Искам специално да поздравя кенийските лекари забелязали и най-вече отворили си устите и сърцата за да направят публично достояние това долно престъпление! Те няма да прочетат тези редове, но ще усетят по един или друг начин че има положителна енергия която ги подкрепя и им благодари!
Насилствените и прикрити геноциди могат да бъдат спрени с помощта на лекарите! С помощта на тези за които това не е професия, нито либерална, нито фарма-поддържаща, а свещенно призвание, такова каквото изначално е било и трябва да бъде!



Сигналните предупреждения за проблем с ваксините са подадени от местни лекари в Кения, открили HCG хормони в съдържанието на анти-тетанос ваксините. Дори малка доза от този хормонален агент е достатъчна за да доведе до пълна стерилност пациентите. Над една четвърт от активното вещество в спринцовките е стерилизиращ агент. Естествено тамошното Здравно министерство отрича наличието на този хормон, понеже той няма как да бъде вкаран в състава на ваксината. Фактите сочат друго! Умишлеността на действията е неопровержима!



Ето и други данни за връзките на фармацевтичната мафия, лекарските среди, реалната опасност от ваксините и лицемерието и подкупността на Вдравните министерства и организации по целия свят:



Бебета маймуни развиват аутизъм след ваксинация с детските задължителни ваксини:

Научно изследване на Университета в Питърсбърг: бебета маймунки боцкани със стандартните дози детски ваксини развиват аутизъм:

Лабораториите Merck трябва да дават обяснения по проблемите и жалбите относно предлаганите от тях ваксини (а дали въобще ще се стигне до там е друг въпрос...)

1,5 милиона долара компенсация за момиче заболяло с аутизъм след задължителна ваксинация (парите се дават за да заглуши аферата възможно най-бързо)

Жена, учен в областта на изследванията и разработването на ваксини срещу човешки папилома вирус, разкрива, застигната от съвестта си, че Gardasil и Cervarix са опасни и не предпазват от рак на маточната шийка!

Мозъчно засегнати след ваксинация пациенти в Англия са на път да получат над 60 милиона лири компенсации

Мексико: след ваксинация – 2 бебета умират и 28 са вкарани спешно в болница

Студенти ваксинирани за коклюш се заразяват с болестта в Калифорнийско училище където останалите обучаващи също са качествено ваксинирани (тоест или ги боцкат за кеф с пласебо, или има нещо друго вътре)

Едно на всеки 68 американски деца е с аутизъм , тоест с 30% повече от 2012 (това е в отговор на горната статия)

Робърт Кенеди Младши (Robert Kennedy Jr. ) разкрива публично връзката между ваксините и аутизма и предупреждава, че ваксините са свързани с холокоста


Във връзка с последното, наскоро ми попадна информация относно концлагерите – понеже Хитлер така или иначе е разполагал с огромен човешки материал (и не е правел сапун с тях както се спекулира къде ли не), той е сключил договор с накои фармацевтични и козметични концерни. Обърнете внимание на хегемонията на немските фармацевтичните и козметични компании в Европа. Това не е случайно! Те са имали на разположение живи тестови същества на които са “предписвали” в реално време, следейки реакциите, лекарства, ваксини, флуорирана вода (http://smelata-ovca.blogspot.fr/2015/06/blog-post_15.html), кремове и тн... Защо пък Вермахта да не печели от човешкия си излишък, те така или иначе са имали нужда от средства за да развият техническото си надмощие (освен това което Рокфелер, Ротшилд и други фирми като BOSS и Форд вече са им давали в излишество) – всичко това е тема на друга статия, единствено знайте че дозировките в един силно известен и рекламиран крем за бляскава кожа са били тествани на живи хора. Така или иначе, ако кожата им падне, ще се освободи място за следващите...


За това последното споменах в друга статия – сега директния линк:
Лекар открива пряката връзка между ваксинациите и аутизма го намират “самоубит” с куршум в гърдите плуващ в реката...


А пропуснах да кажа – Световната Здравна Организация не желае да комуникира по въпроса! Има си хас!

Не се страхувайте и крийте, говорете, дори като лудите по улиците, предавайте подкупните долни продажници! Нашето най-силно оръжие е думата, те го знаят и треперят от това! България е гнидава от продажни либертари (не бих ги нарекла лекари, и за тях ще напиша, може би дори поименно). Вие сте най-силния гарант на собственото си здраве. Пазете го и бягайте от кабинети!


Щастлив ден

Смелата овца





Няма коментари:

Публикуване на коментар