вторник, 18 август 2015 г.

Отвъд привидностите - Същества в Услуга на Себе си и в Услуга на Другите

Ние сме резултат от генетичното смесване на две човешки линии на Земята, като всеки от нас е забравил първопроизхода и пътя си. Засега изключително малък процент от хората са запазили пълен спомен за това кои са и защо са тук, въпреки че все повече от нас спонтанно и в изключително кратък период от земно време получават достъп до части от глобалната информация.
Генетичният капитал на тези две линии е интимно смесен в процес на преражданията и на човешката еволюция в 3-тото земно измерение. Затова, с времето дори потеклото на Адамите, Същества в Услуга на Себе си - СУС притежават почти еднакъв потенциал като Съществата в Услуга на Другите -  СУД, за да осъществят тяхното Осъзнаване и за да изберат пътя на Издигането към един по-висок план на съзнание.


*Тази статия бе в очакване на публикация почти от самото стартиране на блога. Това е сборно обобщение на труда на Лора Найт-Ядчик (Laura Knight-Jadczyk), Антон Паркс, Санд и Жанаел чрез тяхната посредничка - Анж.

Преди да публикувам накратко темата за Съществата живеещи в Услуга на себе си (СУС) и тези в Услуга на Другите (СУД), кратък преглед на имената за справка, за да бъдат избегнати всички възможни недомлъвки по отношение на произволни резултати в интернет:

Антон Паркс - От гореспоменатите имена, вероятно най-познатото е неговото, най-кратко казано – френско-немски писател уфолог, теоритик пуснал идеята за кухата земя, оборващ някои от идеите на Захарая Ситчин относно Нибиру и анунаките, създател на революционна теория за електрмагнитното и хидроелектрично предназначение на пирамидата в Гиза.
Теориите на Паркс са подкрепени с познания на шумерската цивилизация и език, както и дългогодишни изследвания върху кодировките на древните религиозни писания като Новия завет например, благодарение на който той открива връзката на мита за Светата Майка и Исус, като копие на египетската митология за Изис и Хорус (теорията всъщност е прикрит религиозно исторически факт  -  Паркс умело доказва прякото влияние на египетксият култ към бога слънце, и християнската ретранскрипция на Озирис, Изис и Хорус)
Според Паркс, целта на политическата, икономическата, социалната и екологичната постоянна нестабилност в която живеем е да предизвика състояние на всеобща паника, така че това да ограничи максимално развитието на съзнанието на човечеството за да бъде улеснено въвеждането на Новият Световен Ред. Тази хипотеза е абсолютно логична и фактологически издържана, което само показва
Любопитен факт: през 2005 след като е нает като учен знаещ Гина’абул (прото-шумерски език), в една експедиция с цел изследване на Северния полюс и доказване на теорията на Кухата Земя, експедицията пропада заради внезапната смърт на Стив Кюрей – единият от организаторите на пътуването.

Връзка с СУС и СУД – според Антон Паркс на Земята има две основни наследствени линии в човечеството (Кингу и Кадисту), които обаче са били прикрити посредством генетичният им код още при генезиса. Първата линия човеци е тази на Кингу или Адамите (хомо сапиенс), с най-голям генетичен капитал на Същества в Услуга на Себе си (СУС), които от незапомнени времена са препратени от 4тото измерение на съществуване... Те управляват нашият свят в третото измерение посредством “окултно тяло” което наставлява различни групировки от марионетки в кабалата на илюминатите.
Втората линия човеци е тази на Кадисту, имплантиран от “Киристос” тоест пламенен син/дъщера на живота. Тази линия отговаря днес на индивидите притежаващи потенциала на Същества в Услуга на Другите (СУД). Тази втора линия са наследниците на Енки (създателят на 7мото измерение). След като се активира тяхната ДНК, потомците на Енки, работят в сътрудничество с Проектантите от 5/6-то измерение в рамките на човечеството за откупуването си. Те представляват "несломимите избягали от Матрицата", сочени като най-грозните патета именно от тези, които все още не са осъзнали, че те все още са комфортно заспали.

Лора Найт-Ядчик – Автор на научно-мистични книги изследващи забравената и скрита история на човечеството. В един определен период работи с Дейвид Уйлкок върху Законът за Единството (Law of One) – обяснява че всички живи същества на планетата, както и извън нея, а и в цялата Вселена сме взаимосвързани и зависещи едни от други.
Връзка с СУС и СУД – тя е човекът извел тази дефиниция наяве. Лора Найт винги е говорела за две групи галактически същества, влияещи по един или друг ачин върху съдбата на човечеството. В книгите си тя ги определя като Души в Услуга на себе си и Души в услуга на другиму.

Санд и Жанаел – те са просто казано “предаватели”. Засега нямат други публикации освен блога си (на френски). Накратко, става въпрос за двама съвсем реални души (жена и мъж), стигнали до определени истини и решили да продължат живота си извън суетата на цивилизованият материализъм. Те се отеглят в една силно енергийна зона в южна Франция, където комуникират с Анж (тяхната възка с другите измерения и “безкрайното Вселенско знание”) и предават писмено и чрез аудиозаписи нейните послания. Следващите редове са на базата на тези комуникации, но в много по-съкратен и стилизиран вид. Целият текст се намира тук -


Важно е да се разбере, че пътят на еволюцията към 4тото измерение е изграден именно от тези две акцизи: Същества в Услуга на Себе си (СУС) и Същества в Услуга на Другите (СУД), но надграждането към 5 и 6то измерение е единствено пътуване ориентирано изцяло към поведение СУД.

Когато дадена душа се преражда, тя автоматично е препратена на ниво СУС.

“В езотеричната литература, този тип ембрионни Души, по направление от 4-тото измерение, са общо квалифицирани като “органичен портал, същества без душа или без човечност”. (Съществата притежаващи такава душа ембрион са все още напълно обърнати към поведение от тип Същества в Услуга на себе си – СУС)

(...)


Тези ембриони на души с произход на влечуго (рептилите) започват своите експерименти в третото измерение чрез генериране през тяхната човечност на крайни поведения от типа на сатанисти, престъпници, перверзници, педофили, нарцистични личности, мъчители, владетели, психопати и мегаломани ... (Все пак мнозина измежду тези лица продължават да остават на това ниво на съзнание и престават да се развиват. Такъв е например случая на някои органични портали или някои нелечими психопати.)

Започвайки човешкият си път, те често започват с въплъщения в ролята на преки ръководители, учители, съдии, президенти, контролери, мениджъри (независимо от областта, в която работят), но те ще бъдат по характер много горделиви, егоистични, арогантни ... Това са хора, лишени от състрадание.
Тогава по време на човешките си прераждания, те започват да разреждат своята карма в този вид роля. Поради тази причина, също така е възможно да се срещнем с хора, заемащи висши длъжности (директори, управители, магистрати ...) с добродушен характер и вслушващи се в техния персонал. В такъв случай, това са хората започнали пътуването си към СУД поведение.

(...)

Понеже мислят само за себе си (СУС), добруването на другите им е безразлично. Те са безскрупулни, живо манипулират себеподобните си и не притежават все още достатъчно ниво на осъзнатост за да се държат по друг начин, тоест “истински хуманно”.

Някои индивиди с висока мотивация на СУС например, също ще поемат ролята на религиозните лидери, гурута, духовни учители, с единствената цел да продължат да служат на корпуса СУС. Тоест, те са същества, които търсят признание, но и този път посредством техните себеподобни.
Освен това някои от тези СУС хищници, дори притежават таланти, които са нищо друго освен един вид "магия", наследени от техните "оператори / администратори" в четвъртото измерение. Тяхната маскирания наглост - чрез повишаване на тяхната "магия" в служба на една кауза - понякога дори им позволява да отстояват себе си в ролите на благодетели на човечеството.

(...)
Стъпка по стъпка при осъзнаването на човешкия домакин, душата СУС на път към СУД, ще започне да играе роля на жертва.
След това лицето ще се сблъска много болезнено с всички видове проблеми, препратени от роднини (например отхвърляне, проблеми с неразбирателство в двойката, на работното място, както и всички видове конфликти с неговата "външна среда".).

След това, приближавайки кулминацията на кармичните си въплъщения на Услуга на Себе си – СУС, човекът ще се нагърби с ролята на спасител-изкупител чрез призвания по почина на пожарникар, лекар, медицинска сестра и други професии в грижа на другите и най-накрая на доброволен и безплатен терапевт. (...)”


“Въпрос към Анж:
Тогава как може да се направи разлика между ориентацията същества в Услуга на Себе си (СУС) и Същества в Услуга на Другите (СУД), и как може това да бъде пренесено в поведението на човека?

-       Преди всичко, знайте че човекът в своето въплащение е в свят на двуполието и е автоматично и по своята същност с насока “Услуга на Себе си”. Не би могло да бъде по друг начин понеже той е систематично хищникът хранещ се с форми на живот намиращи се в 1во, 2ро и 3то измерение.

Въпреки това, процесът на въплъщението в човешкия цикъл е ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ОБУЧЕНИЕ, което трябва да даде възможност на душите СУС да започнат пътуването си в посока СУД.

Следователно е важно, прочитайки информацията представена тук, да се съдите и да не влизате в реакция, ако виждате у себе си това или онова поведение в сегашния си живот, защото неизбежно, това ще се случи.

Ключът е да се осъзнае поведението ви в Услуга на Себе си (СУС) и след това с помощта на наличните инструменти посредством тази информация, то да се коригира, за да позволите на душата си да стигне до определен поведенчески баланс и да разбере истинския път на "Услуга на Другия - СУД" което ви очаква.”

Вече знаем че:
-       СУС имат хищническо поведение относно всички форми на живот, докато СУД са предимно "в услуга" и зачитат същите тези форми на живот.

-       Тези същества СУС от четвъртото измерение имат способността да манипулират хората по абсолютно същия начин, както ние го правим с домашните любимци и добитъка. Те са създали за тази цел един невидим затвор, електромагнитна мрежа, която е не нищо друго, а известната магнитна решетка с форма на цвете на живота, обхващаща Земята и всички измамени хора я идентифицират кат свещенна геометрия.

-       Субектите от СУС имат пряк интерес от поддържане на техния човешки добитък под контрол. За тази цел те използват умението си да пътуват в "етерното безвремие" да влезат в подсъзнанието на индивида чрез манипулиране на неговото възприемане на действителността.

-       Душите СУС от 4-измерни образувания имат способността да проникват в груповото съзнание за да дестабилизират психиката на най-слабите и най-нестабилните индивиди с цел унищожаване на сплотеността на групата. Това нещо се случва често в колективните дейности на групи за "духовно просветление."


(...)



За разлика от СУС, хората СУД имат етика, която не им позволява абсолютно никаква манипулация на човешката психика.
Освен това, хората достигнали вибрационната етап СУД вече не са преследвани от хищници от четвъртото измерение. Просто защото те (хищниците) не понасят вибрационната честота на индивиди напълно инвестирани от Висшето си Аз.
Хората вървящи към съзнание СУД просто се стремят да развиват и разширяват знанията си с "работа" на обмен на информация, откровенно приемайки и готови да дават и да получават. Те са естествено овладени от  алтруизъм и креативност. Тяхната способност да съчувстват им е предоставила възможността да се свържат към мислите на другите, да споделят чувствата им, да разбират преживяванията им и да ги споделят с тях.
Именно поради тази причина, хората клонящи към СУД умеят да се притесняват за страданията, изпитвани от другите и това може в някои случаи, да им предизвика много мъка, тъга и дори вина, когато видят тяхната безпомощност и че не са в състояние да помогнат или да ги утешат.


-     Индивидите СУС абсолютно не спазват закона за ненамеса или свободната воля на индивида.

Докато СУД имат дълбоко осъзнаване и уважават тези Вселенски закони, каквото и да се случва. Именно този дух на ненамеса, е това което ги характеризира и което дори им забранява, дори ако възникнат екстремни случаи, да действат открито в рамките на човечеството.

-       Субектите СУС често се появяват открито на опитващият се да контактува с тях. Те обикновено се представят с имена и/или с фиктивен галактически произход, за да вдъхнат доверие и да поласкаят егото на индивида влизащ в контакт. Докато СУД двинаги остават инкогнито, за да уважат емоционалното ниво на индивида, неговата цялост и собственото му духовно пътуване. И ако те са призовани да се намесят, за да предадат информация на своите наследствени потомци от линията на СУД, те винаги предават техните учения чрез психическо внушение чрез Висшето Аз на индивида.

-       Духът СУС клони към присвояването на знания и учения или практикува укриването на сведения за да манипулира истинско Познание като цели власт и господство.

-       Докато духа СУД има основни ценности, които той споделя без ограничения. Той излъчва цялата информация която притежава и които са необходими за придобиване на Знанието.

-       СУС хищниците са доволни и вглъбени в собствената си еволюция. Те са загрижени за собственото си оцеляване и собственото си благополучие. По природа, те са горделиви, егоистични, алчни и не се интересуват от благоденствието на другите, способни са на жестокост.

Докато групата СУД включва всички видове физически и нефизически същества, посветени на развитието на човечеството, всички други форми на съзнание на Земята (от царствата на минералите, раститенията и животните) и на други планети, галактически системи и това до далечните краища на Вселената.

-       Хората СУС се задоволяват просто с практикуване на самостоятелно съзерцание на Аза (вглъбяване в малките "аз"). Те са горди от себе си, от своето пътуване и понеже те не са наясно с тяхната фалшива скромност и играта на егото си, те често търгуват със своите "духовни печалби".

Докато индивида СУД просто знае, че неговият модел на еволюция му е предложен от Висшето му съзнание от 5 или 6-то измерение. Той не се хвали със своя път на еволюция, но въпреки това той охотно споделя с пълно смирение. Той се възползва по естествен начин от свързаността и инстинктивната сплотеност на групата която отговаря на връзките които индивида поддържа с Духовното си семейство. “


Гурутата, духовните учители обучаващи в практики New Age и всички други претендиращи се “израснали”, опитващи се да донесат Знанието, манипулират (дори несъзнателно за някои от тях), индивидуалното осъзнаване на индивида и това с цел да изпъкне собственият им Аз.




“Трябва да се разбере, че тук представените разлики между поведенията на СУС и СУД са двете еккстремности за да бъде разбрана разликата.
Целта не е да бъдете осъдени, нито засрамени или да се отхвърли вече написаното...а за да бъдете информирани и доведени до размисъл за да можете да настроите вашето поведение.

Дълбоката човешка природа е добра, обичаща и щедра. Повечето индивиди хванати в клопката на New Age ученията са СУС по отношение на своята човечност, но са потенциални кандидати за СУД. Те стават тогава лесни плячки на хищниците СУС.

Някои господари хищници СУС въплътени в човешка форма, използвайки техния умствен капацитет, техните свръхестествени сили (от четвъртото измерение), тяхната дяволска интелигентност, писмото и говорът им ... се преструват (чрез мимикрия) на добрите СУД.
Тези човешки мутанти СУС имат способността изкуствено да променят своята вибрация да приеме честота различна от тази на хищничеството и да резонират с тази на истински човек. Така, те остават незабелязани за физически лица действителни кандидати за СУД. Тези мутанти са много такива известни гурута, които заслепяват техните фанатици със светлина, травестирана и фалшифицирана любов, единствено с целта  да "заблестят". По този начин те парират техните поклонници на всякаква възможност за кармично изкупление.

Повечето от тези поклонници са кандидати СУД, но тъй като се страхуват да отидат и да изследват тяхната карма и понеже никога не са се отделили в търсене на Знанието, те не притежават способността да идентифицират капана, в който  попадат. Заради тяхната пасивност и подчиненост, тези кандидати СУД неумолимо попаднат в СУС поведение.

Следователно един СУД не е никога поклоник на някой друг, на същност извън него самия. Индивидът СУД не може да изпитва отдаденост към никого освен към собственото си Висше Аз. (да не се бърка с индивидът СУС който е отдаден на сбствното си “малко аз”, на “съм” на своето его/дяволче.) Тоест, тук става на въпрос да не се обърква “духовно его” с връзката с Висшето Аз!

(...)

За правилното разграничаване на индивида СУС от индивида "СУД е важно да се вземат предвид схемите на физическата и материалната самозадоволеност. Всяко човешко същество, от момента, в който е въплътено в един свят от третото измерение на дуалността автоматично се проектира в модел на СУС.

(...)

По своята същност, човекът напълно откъснат от етерния свят е вечно зависим от физическите удоволствия и материални нужди на третото измерение. Поради това, той е фундаментално изправен пред дилемата, създадена от двата полюса на дуалността, тази на доброто или злото.

Дали е правилно или погрешно да си доставя удоволствие? Добро ли е или лошо да се погледне нещо красиво? Дали е правилно или погрешно да открадне една ябълка от щанда, когато умираш от глад? Дали е правилно или погрешно да се отбележи грозотата или да се съзерцава красотата? Добро ли е или лошо да се слуша техно музика? Дали е правилно или погрешно да се прибегне до евтаназия? Добро ли е или лошо да се говори за тъмнината или за Светлината, за ангелите и за демоните ? ...
Светът на 3тото измерение е пълен с дилеми от всякакъв вид.

(...)

И така, как човекът като базов СУС чрез конституцията на неговото рептилно его и неговото непрестанно търсене за правилно и грешно, може да стане кандидат за СУД света?



Отговорът е прост! Чрез използването на свободната воля и неговата човешката интелигентност, така че във всеки един момент той може да се научи да уважава околната среда, подарена от Съзнанието на Твореца. Индивидът е призован да осъзнае своите механизми за контрол, които инстинктивно се крият зад всяка форма на физическо самодоволство и които неизбежно генерират кармичния процес.

За това е важно да се разбере емоционален механизъм, който генерира движението на Енергията на квантово ниво. И както при всеки процес, там е ключът за да го стартирате или да го спрете.

Кой е той?

"Желанието да притежаваш" е ключът на загадката!


► Индивидът СУС притежава! Той е собственик и събира всичко, което може да придобие. Той притежава земята си, парите си, къщата си, неговото имущество, колите си, животните си, добитъка си, жена си, или мъжа си, титлите си, работата си и т.н. "Това е мое, аз притежавам ... Аз съм господар, това е мое!"

► Ако се разхожда сред цветята, той не може да устои на изкушението да ги вземе, откъсне за да си ги присвои и да направи голям букет за да украсят дома си.

► Човекът СУС постоянно се сблъсква с необходимостта да се насърчава чрез конкурси, съперничества, конкуренция, подвизи, за да бъде обожаван, молен, за да бляска, да бъде признат ... (пример: спортни състезания, в политиката, развлекателната индустрия, на работното място ...). Той често чувства необходимостта да бъде признат от семейството, колегите и обществото. След това той натрупва дипломи, награди, трофеи, титли, степени, медали ...


► Индивидите СУС често са склонни да приемат своите желания за реалност, така че ще направият всичко по силите си - чрез егото - така че желанията им да се материализират.

► В начинът си на съществуване СУС безплатният дар не съществува и понеже индивидът не е в състояние да се довери на висшата си същност, той работи усилено, брои парите си, спасява, прави запаси, прогнози, застрахователни договори, спестявания. Често той се стреми да си присвои чужда собственост. За това той краде, лъже, мами, наблюдава, шпионира, а след това изиграва другите, измамва ... и става ревнив, обсебващ, завиждащ, горделив ...

И ако за нещастие той е принуден да направи дарение, индивидът СУС автоматично търси компенсации в замяна. Аз ти дам това, какво можете да ми дадете в замяна? Аз ти отделям грижи, ти ми дължиш пари или какво ще ми дадеш в замяна? Поради това, той се стреми систематично към финансова компенсация под формата на реклама, обезщетение или замяна, а понякога дори и на емоционално ниво.

Той не е в състояние да даде, да направи истински подарък, без очаквания за възвръщаемост, защото той пренебрегва или е забравил работата на Енергията в квантовата Вселена. Той също така не знае че потока на Универсалната енергия е всеприсъстващото Изобилие, защото това е “гениалността на Източника”.

Истинското изобилие и Истинското Богатството не идват никога чрез посредник или по еднопосочен път (като пари, преминаващи от един човек на друг). Тази Когат
"безплатна енергия", която е повсеместна, когато не е контролирана, управлявана, съхранявана (заради страхът от липсата на егото) става истински източник на изобилие. (Изобилието на пари може понякога да дойде по невъобразими за човешкия ум пътища.)

Индивидът СУС е постоянно включен в кармичния процес със своето обкръжение, тъй като той е програмиран да управлява и контролира потока на енергия, за да изпълни своите егоистични нужди на физическо самодоволство.

По този начин той непрестанно нарушава свободната воля на ближния си. (Например, като предлага помощ на някой, който не е поискал. Без да го осъзнава, този индивид ще генерира енергийно вмешателство, която не е нищо друго освен форма на неосъзнато енергийно хищничество. )



Противоположно на това, индивидът СУД е:

-       способен да се наслаждава на Живота без да изпитва желанието да притежава. Той се задоволява с това което му е дадено от живота! Той не изпитва нужда да е собственик, притежател, да трупа, да завладява. Той няма нужда да стопанисва земи, да прави резерви с пари, да колекционира коли, да запира животни, да се омъжи/ожени за да притежава съпругата/ът си. Малко неща му принадлежат. Той не изпитва желанието да бъде господар на нещо, да доминира или притежава другите. (това не означава по никакъв начин че той се лишава от каквото и да било, но той е престанал да се идентифицира чрез вещите придавайки им каквато и да била стойност чрез егоцентрични вибрации).   -       Когато той се разхожда сред цветята, индивидът СУД ще се задоволи да вдиша ароматът им, да отдели време да им се наслади.  Той няма да си набере голям букет за да украси дома си.
 -       Човекът СУД не изпитва нужда да бъде оценяван. Той не се интересува от нито от състезания, нито от подвизите на другите. Той не изпитва нуждада да бъде признат, честван, възнаграден ... Той не изпитва нужда да бъде възнаграждаван чрез титли, степени, награди, трофеи ...
 -       За индивидуална СУД, безплатният дар е доброволно дело. Той не изпитва нужда да брои парите си, защото винаги получава необходимуто му. Той не прави резерви, никога не се презапасява “за всеки случай”, не му е необходимо "да се прогнозира бъдещето си", нито да сключва множество договори за застраховки и спестявания, за да се чувства защитен. Той никога не се опитва да си присвои чужда собственост. Той няма влечения да краде, лъже, мами, наблюдава скришно, шпионира, подмамва, заблуждава другите ... Той няма причина да ревнува, обсебва, завижда, възгордява.
 -       Ако е необходимо да се направи дарение, той никога не търси обезщетение в замяна. Той просто казва: "Давам ти това, използвай го какво ти се стори за добре!"
 Ако полага грижи за някого, той никога няма да предяви искане за обезщетение, нито ще поиска пари, нито възвръщане на средства, нито размяна. Индивидът с ориентация СУД, ако все още се проявява (работи) като терапевт, се е научил да дава, без очаквания за възвръщаемост извършвайки истински дар на себе си, но само за тези, които го поискат от Него, защото той притежава необходият разсъдък за да предотврати всякаква намеса в кармичния процес на другите, без да нарушава свободната им воля. (Този вид терапевти наистина съществува, но никога нямат офис на главната улица (не си правят реклама, б.пр.СО) и ако имате нужда от тях, вие естествено ще бъдете насочени да се срещнете с тях.) Терапевтът с мотивация СУД, когато бъде напълно реализиран в Услуга на Другите, ще престане в кайна сметка да бъде терапевт и няма да се представя като такъв. Той ще е разбрал че за да излекува Света на страдание в който израства, ще му е нужно да излекува многобройните лица на личната си човешка и триизмерна карма.  Той отлично ще е разбрал, че всичко което вижда, чува и усеща е само проекция на собствените му вярвания и ще е приел че те се материализират в следствие на собствените му памети/програми (записани в ДНКто) който той сам проектира върху света. Следователно, той ще е приел че за да лекува хората които населяват неговия свят, на него ще му е необходимо да излекува собствените си рани, от собствените си проекции и да се отърве от собствените си вярвания.
 Принасяйки в себе си болката на Света, приемайки я, оплаквайки я и изпитвайки я – понякога усещайки я чак в утробата си – той ще е приел че трансмутирайки тази болка чрез собствените си емоции, той ще позволи на Душата на другите да излекува болката, която приемникът не е бил способен да види или усети.
 Единствено и само по този начин работи един истински, осъзнат терапевт, автентичен шаман, извисен учител СУД! Само по този метод едно Същество в Услуга на Другите учавства в излекуването на човечеството! Сега знаете защо един такъв индивид СУД е способен на такова душевно състояние на отдаденост! Понеже е стигнал до Мъдростта посредством Знанието и разбирайки, че всички желания са само илюзорни вярвания изразени чрез егото. Въпреки това, понеже с преражданията се е научил да се доверява на Висшето си Аз, той знае, че от тук нататък, и независимо какво се случва, той ще успее да задоволи нуждите си безусловно, това обаче винаги в рамките на равновесието и за негово най-голямо благо.   Индивидът СУД помни и е разбрал начинът на действие на Енергията в квантовата Вселена. Той знае че потокът на универсалната Енергия не е праволинеен, а всеприсъстващ! Пради този факт, той не изпитва нито нуждата, нито моли да получи възмездие от този на когото е предложил помощ.
 

Той притежава знанието за Истинският Закон за Привличането и всекидневно експириментира свободата, изобилието, радостта и Истинската Любов които му се дават от всеобхватната Универсална Енергия.
 Индивидът СУД има пълно доверие в направленията давани му от Висшето си Аз. Той е придобил Мъдростта и действителен разсъдък, защото отдавна е тръгнал в търсене на свещенния Грал – първичното Познание – което отсега нататък му подарява Универсалното Изобилие.
 Човечетвото е това което е. Прогресът е прогрес. Съвсем откровенно, ако човекът можеше да бъде това което вече е в самата си същност и да живее без да нарушава правото на свободна воля на другите в 3тото измерение, той би могъл съвсем реално да успее да се ориентира и да открие истинската си природа, която е тази е Услуга на Другите – СУД. Но понеже е СУС заради измерението на съзнанието което е създал чрез страховете и вярванията си, той не може да стане напълно СУД в това ниско ниво на 3тото измерение.
 Последователно и прогресивно в цикъла на преражданията си, човекът ще трябва да се научи как да се отърси от схемите на хищническия СУС, за да докара душата си към опитът на СУД.
 (...) поради тази причина в последното си въплащение в последен цикъл, индивидът е приканен да се доближи максимално към поведение от тип в Услуга на Другите – СУД.

За да се освободи от целият кармичен процес и същевременно за да се излезе от човешкото поведение СУС, съществува само едно решение:

ДА СЕ ИМА ПЪЛНО ДОВЕРИЕ НА НАСОКИТЕ 
ДАВАНИ ОТ ВИСШЕТО НИ АЗ

...за да не се подведем по изкушението да искаме да притежаваме абсолютно всичко, да контролираме, владеем, проверяваме, внушено ни от многобройните ни страхове и осъзнавайки несметните схеми на чувство за вина които ви заробват в матрицата на 3тото измерение.

(...)
става въпрос да не се прескачат етапи, вярвайки и претендирайки че извисяването ще помогне на всички хора да бъдат братя обединени в любовта, радостта, мирът...защото очно тези които го твърдят не са все още осъществени като истински човешки същества.

Истинското човешко същество е това което е напълно събудено относно своето Битие и създателят си от 6тото измерение.

За да приключим важно е да се каже че съществата СУС и СУД участват в уравновесяването на силите на материалните светова от трето измерение. И така и трябва да бъде.”

Щастлив ден


Смелата овца


Няма коментари:

Публикуване на коментар