понеделник, 31 август 2015 г.

Ако видите този влак, напуснете гарата! Веднага!

Снимката на този влак на етажи се появява в интернет преди няколко години (2006-2007) със заглавието “влак на FEMA”. Тогава обаче мнозинството решават че тази снимка е лъжлива и преправена с photoshop. Аферата бива заровена и забравена. Или поне до оня ден...




Ето същият тип влак на етажи сниман “наживо” в областта а Сент Луис, щата Мисури, в последните няколко дена.



Един войник се доверява на Дейв Ходж (журналиста написал статията) относно обучение, в което участва в Лагера Рипли през последните месеци, в което този вид влакове се организирали за транспортиране на затворници или жертви. Откровенията на младия стажант са доста тревожни, тъй като той е доставил снимки в подкрепа на твърдението си, предназначени за Дейв Ходж. Бранникът помолил Дейв да публикува имейла и доказателствата след 21 Август, по всяка вероятност няколко седмици след края на обучението му. Неназованият войник явно е поискал да запази своята идентичност (напълно разбираемо имайки впредвид сведенията).


Той разказва че е участвал в обучение на чуждестранни войници (германци, датчани, руснаци) трявбващо да извършат намеса на американска земя в ситуация на криза, и в провеждането на операции за задържане на граждани на САЩ.

Той заявява, че са били наети актьори - мъже, жени и деца – за да се првсъздаде постановката необходима за обучението.

Бранникът разказва, че мъжете са били натоварени на влак, който прилича на вагони за затворници. Тези влакове, имат редове със столове снабдени с вериги на пода и е имало и затворено малко помещене, по всяка вероятност предназначено за охраната.

Той добавил, че жените са били натъпкани в камиони и деца са били настанени в училищни автобуси. Към транспортните средства били добавени колани на пейките, така че това да ограничи движението на пътниците. Автобуси не били нищо особенно, нямали модификации.

Войникът казва, че той е тренирал със специален взвод, който избягва да назове като предпазна мярка, и заявява че момчетата трениращи в тази военна единица  са преминали обучение в Гуантанамо за подготовка на задържане на граждани на САЩ , техники за разпит и изтезания.

Според анонимния войник, всичко това е свързано с операцията Jade Helm. Той твърди, че на служещите не е позволено да се използва името Jade Helm и това независимо от ситуацията.



::::::::::::::::::::

Съмненията относно предстоящите събития се изпаряват с всеки изминал ден. Независимо от вечните “невярващи” твърдящи, че става въпрос за влак за превоз на коли и какво ли още не, истината е болезнена само за незнаещия и неискащият да виде реалността в очите.
Единственото което мога да добавя по въпроса е, че тези събития, било то заради предстоящо предвидено военно положение в САЩ, заради бъдещо разцепване на сеизмичните зони в определени области или още заради предусетени размирици поради предстоящия и напълно реален срив на долара, не засягат единствено и само тамошните земи. Глобалният поглед ни е научил, че всичко е тясно взаимосвързано. Може само да се молим да не се случва нищо и никъде!

Щастлив ден

Смелата овца

2 коментара:

  1. Поклон пред Вас за труда Ви. Това е най-прекрасния блог за пробуждане ,не Ви правя комплимент ,а казвам истината от моя гледна точка.Информацията ,която поднясяте в блога си е уникална и единствена в БГпространството.Желая Ви много здраве и успехи с мисията с която сте се заела,да ни събуждате. Петрова

    ОтговорИзтриване
  2. Безкрайно ви благодаря! Вашето мнение и виждане като читател и посетител на блога е особенно ценно за мен. Днес имах нужда от знак и вие с коментара си ми стоплихте сърцето. Благодаря! Ще се опитам да предавам възможно най-много информация (проверена разбира се, и това е което отнема време понякога). Считам че всички трябва да сме наясно със случващото се. Желая ви здраве и щастие!

    ОтговорИзтриване