неделя, 9 август 2015 г.

Революционна технология на свободен достъп може тотално да промени облика на човечеството

От години, да не кажа векове, хората търсят начини да овладеят и разберат някои природни и физични феномени. Мистериите в света са много, но ентусиастите ровещи за отговори са също толкова много. Особенно ако пък заговорим за свободна енергия. Тогава домашни майстори, самоуки специалисти по оцеляването в първобитни условия, инжинери, механици, хора запомнили що годе нещо от физичните закони, златотърсачи (тези са в изобилие), хора искащи да се отцепят от системата или най-просто казано – всички желаещи да живеят по осмислен, независим, автономен и пълноценен живот, се нахвърлят всеки сам за себе си в своя ъгъл за да стигнат до най-великото откритие на Вселената.

Няма да се отвличам повече, защото това което следва не само че заслужава да бъде видяно и разпространено като вирус в грипна епидемия, а е безусловно най-революционната технология която съм виждала досега (и определено съм виждала). Това не само защото принципът е безкрайно елементарен и възпроизведим в дори в домашни условия, а защото преосмисля начинът на действие на елементарните частици, гравитацията и магнитните полета.

Мехран Кеше (Mehran Keshe) е ирански ядрен инжинер, специалист в контрола на технологични системи за атомните реактори. Той основава фондация Keshe fondation http://www.keshefoundation.org , която не е нито правителствена, нито релоигиозна, нито търсеща каквато и да е било облага освен всеобщото благоденствие. Това да ви напомня на някого???


Накратко принципът на Кеше:

Какво представлява слънчевата система? Голяма “ядка” енергия с планетите които се въртят около нея. Какво преддставлява атомът? Също ядро с електрони които се въртят наоколо. Това съвпадение ли е? В Изумрудените Скрижали е казано – “И това, което е горе, е също такова, като това, което е долу, за да се изпълнят чудесата на едно-единствено нещо.”. Вселенските закони оповестяват същото нещо. Библията го казва по друг начин, но то пак е същото:
Каквото е станало, това е което ще стане;
и каквото е било извършено, това е,
което ще се извърши;
и няма нищо ново под слънцето.”
Еклисиаст 1:9

Всичко във Вселената работи по един и същ начин (стига да го открием).
Ние знаем че Вселената е съставена от плазма и че тя се разширява непрестанно. Технологията се опира на този принцип, прецъздавайки механизмите на космоса в миниатюрен размер. Кеше обяснява че пространството е съставено от материя, антиматерия и чернаматерия които взаимодействат помеджу си. Въздухът който е около нас ни се струва празно пространство, но това не е така. Той гъмжи от елементарни частици в непрекъснато взаимодействие. С революционната си технология Кеше създава плазмен реактор способен буквално на чудеса:


Това тук долу е визуализация на принципът на Кеше



Следващото видео е тест в домашни условия;



В интерес на истината, това е най-убедителното и доказателствено видео в домашни условия което досега е пускано (има стотици с какви ли не експерименти) и при това по средата на опита, този си е направо напит (това доказва, че дори маймуна би успяла да го направи). Всичко е ясно, точно, очевидно – празна бутилка, 4 медни електрода, лимонада и калиев хидроксид (калиева основа, KOH). Останалото е елеметарно като детска игра и резултатите са очевидни. Толкова съм ентусиазирана че отива да търся калиева основа. Като направя опита ще пиша, не дори по-добре, ще снимам и публикувам!

Вярно, начинът на действие не е от най-лесните за осмисляне. Нужни са поне минимум познания по химия и квантова физика за да успеем поне да схванем самият принцип. Но, очевидно е, че Кеше не е кой да е, и най-вече това което искрено ме радва е, че този човек не е подмамен като хилядите домашни майстори, търсещи свободната енергия, от личните облаги, печалбите, славата. Той работи в сянката, но за всички ни. Във всяко едно видео ще чуете: "тази енергия е вашата". 

Конференция в която Кеше предва технологията на 15 страни, като още толкова са изразили вече желание да притежават технологията. Летящи апарати задвижвани с този реактор вдигат скорости от Mach 35!!!





Кратко обяснение: накратко казано Mach e единица за изразяване на свръхзвуковите скорости. Числото отразява скоростта на летателният апарат спрямо скоростта на звука.
Скорост от Mach 35 се равнява на 42840 km/h!!!
За сравнение, пътническите самолети летят със скорост от порядъка на Mach 0.84 ±0.03

Областите на приложение на технологията са многобройни – природна среда, здраве, енергия (чиста и независима от горива), космически технологии, земеделие, световно изхранване и доставка на вода до най-необлагодетелстваните, транспорт от всякакъв вид (вижте демонстрациите по долу), нови материи, ... общо има приложение в над 350 области от живота – представете си възможностите които се отварят пред човечеството.




Световен мир

Преди г-н Кеше е имало и други учени, като Стенли Майер, който намери евтина енергия, а ние все още използвате въглища, газ и петрол. Всеки знае, че ако ще да има свободно технология, която да замени изкопаемите горива, това би довело до икономически хаос. Но тези, които имат най-много за губене са акционерите, а не на хората. От тази гледна точка, повече от разбираемо е че никога не ни е било оставено достъп до тези технологии.

Ето защо Кеше действа по различен начин: на сайта си, Keshefoundation.org (сайтът е преведен дори на български!)той предлага да дава безплатни планове на реакторите които разработва, за по-подробна информация вижте видеоклипове (Keshe Seeker Knowledge) и там се предлага програма 1 до 3 години, за да научите негово знание.
Той отива още по-далеч, като предлага в интернет страницата си, пътна карта за мир. В действителност, тя планира да направи демонстрации повече и по-многобройни на всяко 21 число на всеки месец и така той "очаква" постигането на световен мир до декември 2016. (Пътна карта за мир )

Г-н Кеш по време на въпросите и отговори в края на тази конференция (по-долу) представя напълно различен поглед върху нещата за разлика от повечето държавници и религиозни лидери. Тук няма да чуете за търговски печалби, той отказва да чува за  финансови изгоди с обяснението че това не е в полза на мира.



В пътната карта, г-н Кеше обяснява, че Мирът е условието за "да бъде прието" от универсалната общност. И ако други хора в други слънчеви системи бяха научили за тази технология много преди нас? Тази технология е обща за цялата вселена, а не само за нашата планета, тъй като тя произвежда енергия без ограничение. По този начин тя ще бъде обща технология в цялата Вселена, а не само една планета.

Късо въведение в Кеше технологията


Летящият автомобил на Кеше


Едни от първите тестове на летящи апарати с тази технология – забележете ускорението!



Знаех си че мечтателството ще спаси света! Това е доказателството че който търси - намира и че Тесла е бил прав когато е казал на противниците си: "Настоящето е тяхно; бъдещето, за което наистина съм работил, е мое.". Сега бъдещето е на Кеше или по скоро на всички нас! Но идеите вдъхновени още от Тесла (а вероятно и от други преди него), се прераждат и ще просперират. 

Щастлив ден

Смелата овца
.........................................

Добавка от 11.08 : Смятам, че е важно да подчертая един особенно важен аспект относно знанието за това откритие и защо тези информации трябва да бъдат възможно най-масивно разпространени.
Както самият Кеше го казва - "говорете на правителствата си за това, настоявайте". Само правителствата могат да допуснат публично тази технология, но те  няма да го направят без отделният човешки фактор. Тоест ако никой не се възпротиви на монопола на електрокомпаниите, те ще се правят небрежно на ударени...
Причините са основно финансови и няма смисъл да се задълбочавам по въпросите на игри на власт и господство които владеят в момента света.
НО, и то голямо НО, фактът че тази технология е публично достояние и то благодарение на гения на Кеше да го публикува чрез абсолютно независимата си фондация, е знак за надежда и развитие. Човечеството ще знае че това не е мит и го има и то работи. Единствено и само от нас зависи да се опълчим и да кажем какво наистина искаме! Ако ли не, Кеше поема дори инициативата да формира бъдещи инжинери с всичките си знания и умения. Нима това не е вече огромна крачка напред?
Сега пак предлагам друга визия - по света все повече хора се организират в отделни независими обитания, в търсене на алтернативни начини на живот, в хармония с всичко живо и с планетата. Дали пък ако един от тези хора отиде и научи как да реализира такъв генератор в по-малък вариант, няма да го направи в полза на цялата си общност. Аз мисля, че ще го направи. И мисля че няма да са един или двама. Това е решението - организирана, активна, съюзническа реакция. Не правителства, не фирми, не компании, не чакайки със сведена глава някой да го направи за нас! Но осъзнато и активно всеки може да го направи реалност. Това не е мечта! Технологията съществува и е достъпна! Курсове има и през интернет каналът им, има и схеми и патенти...
Когато хиляди единици се отцепят от Матрицата, защото са преоткрили алтернативата, дали пък Матрицата няма жестоко да се разклати?!?! Хората трябва да престанат да мислят за невъзможното и да станат и да го направят. Това е начинът! Бебето не знае че ходенето изисква невероятно равновесие и координация, то се влачи, пълзи, после става и ходи!
Достоянието за тази енергия и технология е знак! Огромен знак! Длъжни сме да му повярваме!




2 коментара:

  1. Следя историята Кеше от самото начало. Изключителни идеи. Ново начало за света. За съжаление на съм химик и квантов физик. Приемам всичко на доверие. Но ако прочетеш следното
    http://blogzaserioznihora.blogspot.com/2013/02/blog-post_9060.html

    Защо се бави изпълнението на поръчката за генератори ? Ще си помислиш , че става въпрос за някоя лъжлива българска фирма дето прибира пари от лековерни хора. Но не,това е фондация Кеше. Самият Мио – един от създателите на блога, прокламирайки долго време Кеше/в архива на блога има над 50 статии/ забрави за него още през 2013г.Нищо не се чува и по света. Защо ли ?

    Пако

    ОтговорИзтриване
  2. Въпросът ти е леко реторичен, Пако :) А защо ли нищо не се чува? Ами защото игрите на пари и власт са безкрайни и неведоми...Ето чета директно от блога който посочи - блокаж в Белгия! Какво се намира в Белгия? там е най-голямото свърталище на лоби усойници в света (след Вашингтон)! Преди време четох някъде си че идеята за свободната енергия не е чак толкова добра, защото това щяло да коства трудовите места на милиони хора. Представяш ли си всички нещастни подсмърчащи служители на енергото? Ха ха ха
    Но, въпроса не е в служителите, а в парите които един такъв генератор няма да донесе на никое правителство. Защо след като всички прекрасно знаят колко вредни са цигарите, никой не ги забранява? Заради таксите които държавите получават от компаниите и които в такива смутни врмена са им безкрайно необходими. Помисли само колко индустриални секрота ще бъдат засеганти от едно такова нещо. Отделно от това, държавата винаги може да извади коз - икономически, социални причини... Това за мен е най-прякото обяснение. Не вярвам реално че някой е дойде да ми сервира безплатна енергия на тепсия. Иска ми се да имам и такава кола - представи си само какви невероятни обиколки на света могат да бъдат направени, или пък да получиш възможността да живееш и работиш (като бял човек, иначе няма смисъл) на 2 противоположни места на глобуса...
    Иначе, докато в България нищо не става, забелязвам особенна активност в Италия, основно в здравната сфера... Но имам леки съмнения че и там ще има стагнация, все пак Биг Фарма е могъща...
    Моето решение е самосиндикално да си действам, не разбирам особенно детайлно, но човек се учи докато е жив, а като видя колко успях да отхвърля за няма и 6 месеца, имам добри надежди. Не приемам нищо на доверие, Проверявам, тествам. Получават се невероятни резултати, ще ти пиша лично за тях...

    ОтговорИзтриване