неделя, 23 август 2015 г.

Знаци на времето – нови данни

Умишлено попълвам първата част в отделна статия защото събитията заслужават да бъдат видени отделно в истинската им светлина, а не просто като допълнение.

Първо искам да публикувам няколко снимки направени от читател на блога (Пако) на когото специално благодаря за донесените факти!







Снимките са направени 2012 година на границана между Тенеси и Северна Каролина по хребета на Апалачите и по-точно Smoky Mountains.

Относно странните облаци и небесни образувания има много за казване. Лично аз наблюдавам странни небесни образувания почти всеки ден. 
Ето някои и от моите сники от тази година, снимани в областта на Женева, Швейцария.














Всъщност това е единственият момент в който имах възможност се сетих да ги снимам. Точно тези образувания не съм ги виждала никога досега, нито пък хората живеещи в областта и на които зададох въпроса. Аз лично ги наричам “пътуващи души” – тези които са като букетчета, а дългите черти за мен са “бразди”. 
В действителност има доста други по странни феномени, като “бразди” с пълноспектърни дъги в тях, но отразени частично и на доста голяма височина, което според мен сочи за някакъв вид наситеност на светлоотразителни (да не кажа направо – химически) частици в тях. Понякога има “бразди” с вид на огромни пръстови отпечатъци или пък в единичен вид, приличащи на безкрайни рула, понякога цветни...  
В интерес на истината не наблюдавах подобни неща в България, небето е коренно различно и такива облаци от "новите" не съществуват. Май пак нещо сме изостанали :) :) :) нека ни така!





Единствения начин да се снима това може
би е с филтър на апарта. Често се виждат в ясно слънчево
време, дори е болезнено да се наблюдават с невъоръжено око


Другите странни обрзувания са като балони, все едно че някои е правил огромни сапунени мехури в облаците... Поинтересувах се отблизо относно някои видове облаци. Мехурите са образувания наричани Асператус (Asperatus), НО, хванете се за седалките – те са вписани в небесните образувания на Световния Атлас на Облаците от Световната метеорологична Организация (Клон на ООН!) като нов вид облаци едва през 2009!!! Оказва се че и никой не е особенно наясно как такъв вид облаци се образуват – предположениятя клонят към смесването на топъл и студен въздух (общо взето като абсолютно всички други облаци) в близост до слой на инверсия на температурите...

Маматус (пак нов вид облак, невиждан досега)
сниман в областта на Париж

Ундулатус Асператус
Повечето “ундулатус асператус” са наблюдавани при смрачаване или буреносно време. Небето буквално заприличва на океанско дъно, но какво да кажем за тези които виждам посред бял, слънчев ден???
Значи до 2009 година, такъв вид облаци не са съществували?!? Никой преди 2009 не е наблюдавал мехури в небето? Не знам за другите, но и аз досега не бях виждала, тоест има нещо странно. Не съм привърженик на конспирационни идеи без минимум доказателства, но когато образувания наблюдавани от векове, дори хилядолетиям изведнъж започнат да имат нови форми, хммм... значи има змия под камъка...
Намерих и друго, в САЩ вече има нова класификация на облачните образувания, където се класират всички нови странни форми. Това вероятно е с цел да се каже – “Ето те са класирани като съществуващи, значи са природни!”
Естествено, когато говорим за тези небесни странности, идеята за HAARP е просто неизбежна. А и как да бъде иначе? Геоинжинерите бъкат от франкенщаинови идеи.
В ОАЕ (Обединеите Арабски Емирства) където вали изключително рядко - средно 78 мм на година! - правителството е позволило да се предизвиква дъжд над 50 пъти годишно с "инжектиране" на сребърен йодид. Съставката обаче не е разторима във вода и е призната като "потенциално опасна" за човека! Същата техника се използва и в развитите страни, но с други цели - за анти-градушка оръжията. Те са масово употребявани във всички аграрни райони с висока продуктивност. 
Относно лудите геоинжинери има и още - те редовно се събират на световни конференции с цел да решат кое е по добре - да ни наръсят отгоре (HAARP) или да си направят труда да разберат как функционират климатичните цикъли. Програмата която принципно е с цел наблюдение на магнитните лъчения, дори вече не съществува официално (прекратена е 2013г.). Средствата предвидени за инсталирането и поддръжката на антените и инсталациите за HAARP, сега пак са в обръщение чрез US Navy, но за други антени с друго име. Естествено служещи за същото. Според източници, юджетът отделен за инсталации в Аляска е от порядъка на 25 МИЛИОНА евро (не долара)! Това по поръчка за нов тип високочестотни антени! 

Мисля, че трябва да има разграничаване между въздушните впръсквания и възможностите на програмата, която както писах преди време използва и технология разработена от руснаците, можеща да предизвиква земни трусове! Освен това вече все повече се говори и за връзката между антените и МК Ултра - друга програма, разработена от САЩ с цел манипулация на мисълта. Има шокиращи свидетелства, едно от които на Кейти О'Браян, но засега нямам време да го преведа. Оставям линк за англоговорящите. 

https://www.youtube.com/watch?v=GoMAFr5pQck




Последно, пак един от големите кукловоди – Гейтс, реши че би било “полезно”, облаците да се наситят с токсични частици и дори финансира програмата. Това още през 2013! Дори Guardian си направи труда да разпространи новината.

След подобни разкрития, мисля че съмненията са излишни.
Снимката вече е проверена и
доказано истинска


През 2009, един турист снимайки децата си пред пирамидата Кукулкан в Чичен Ица, Мексико, успява да улови на снимката странен светлинен лъч. Той публикува в социалната мрежа снимката чак през 2012, което подпалва световния дебат около края на света. Дори учените започват да търсят първоизточника. Оказва се, че всички пирамиди са в процес на събуждане. Учените регистрират странни лъчения от върховете на пирамидите навсякъде по света, дори тези в Китай (които все още не са признати от тамошната диктатура като съществуващи) и даже босненската във Високо. Често лъченията не са видими с просто око, а са от гамата на ултравиолетовите лъчи.

Астрофизикър Внтон Ермоленко казва по въпроса:

"Глобалната научната общност със сигурност трябва да обърне повече внимание на това което се случва с пирамидите. Фактът, че те се събуждат след хилядолетия сън е само по себе си уникално явление. Мисля, че не бива да се пренебрегват тези очевидни факти и да се опитаме да разберем защо те се провеждат днес. В края на краищата, не става въпрос за единичен случай, масивни явления се наблюдават от Азия до Южна Америка. "



Пирамидите са едно на ръка, но сега тези лъчения и светлинни феномени, които според някои специалисти са плазмени реакции, започват да се появаяват навсякъде – има свидетели и снимки от Мексико, Италия, Сингапур, щатите...




Щастлив ден

Смелата овца


2 коментара:

  1. Някъде по сайтовете, за съжаление вече не си спомням къде правеха връзка между странните облаци, въдушните впръсквания и HAARP. Определено движение и съчетание на природни въдушни маси правят видими излъчванията от HAARP, облаците се образуват с определана форма/на моите снимки като пясъчно морско дъно/. Или това е както виждаме определени образувания на пясъка по морското дъно които ни показват посоката на движение на водата. Освен упоменатото в публикацията въздушните впръсквания със съдържание на определени видове вещества и частици служат за насочване и корегиране на излъчванията от HAARP. Всичко това са само догатки. Черно на бяло няма нищо.

    Пако

    ОтговорИзтриване
  2. Теорията е интересна. Всъщност, звучи съвсем логично. Облаците като по-тежки образувания във въздуха приемат вибрациите, точно като пясък в морска вода... Всъщност те отразяват какви ли не външни влияния в атмосферата. Наскоро прочетох и една теория според която облаците са физически отражения на случващото се в космоса. Честотата на Шуман и вибразиите идващи от космическото пространство моделирали образи извън земната атмосфера, но реално съществуващи в космоса. Така например лицата или формите които разпознаваме в облаците били репродукця на други извънземни организми. Влиянието на антените HAARP със сигурност моделира облаците. Това ми заучи толкова логично, че може би е най-доброто обяснение за разномерно разположените и синхронни линии в небето. Другата теория също звучи интересно и макар и по фантастична, заслужава капка внимание...

    ОтговорИзтриване