сряда, 19 август 2015 г.

UNICEF пуска рекламна кампания с дете марсианче в Чили



Рекламната кампания гласи:

"Не пропускайте възможността да приемете някой различен! 
"Не пропускайте възможността да промените животът си!


"Не пропускайте възможността да приемете някой друг, нека кажем да на интеграцията!

"Да се срещнете с някой различен от вас е прекрасен метод да изживеете скъпоценни преживявания. Нека кажем да на интегряцията!





Кампанията проведена от UNICEF е с официална цел да се прекрати с училищния тормоз. Обаче посланията някак си съвсем не звучат така, главата на синьото човече, още по-малко. Какво се крие зад тази кампания? Някои вече виждат първични опити да ни се внуши идеята за бъдещо “чуждо” присъствие. Както съм го казвала и преди – колкото повече виждаме нещо, толкова повече свикваме с него, и колкото повече свикваме, толкова повече го приемаме и тн...

Вярно е, че Чили, най-американизираната страна от южно-американския континент, е със силно насочено внимание към всички извънземни феномени. Така преди година, тяхната Национална аеро-агенция призна официално и със запис показан по големите национални телевизии, присъствието на НЛО, не създадено от човешка ръка,  в небето над Чили.



Но все пак въпросите напират. Що за странен избор е това синьо дете? От кога училищния тормоз засяга само новодошлите? В официална, публична кампания на UNICEF?!?! WTF?!


Щастлив ден


Смелата овца




Няма коментари:

Публикуване на коментар