вторник, 4 август 2015 г.

Закон за извънземните срещи

"Истината е там някъде" - но къде? 
Интересни хора са американците, от край време отричат категорично каквито и да били извънземни знаци, срещи, посещения, още по малко пък признават каквито и да било контакти, разговори или договорки с тях. Естествено, слушайки ги, заключаваме че катастрофа с извънземен летателен апарат в Розуел никога не е имало,
както и всички останали срещи уж разследвани в Синята книга (проект Blue book). Вярваме дори на подправените рапорти на вече разсекретираните документи от държавните и тайни агенции. Само че, има нещо което куца в цялата картинка и то е че в САЩ официално и със закон са забранени всякакви срещи с извънземни посетители.
На какво да вярваме? Как може да се забрани срещата с нещо което уж не съществува и никога не е било в какъвто  и да е допир със земна среда? Това не е ли като да забраниш на децата си да не говорят с баба Яга?

Откъс от горецитираният закон:
На 16 юли 1969 г., от НАСА бе гласуван и приет закон за "право на извънземен допир” (Extra-Terrestrial Exposure Law), валиден и строго спазван на цялата територия на САЩ -https://en.wikipedia.org/wiki/Extra-Terrestrial_Exposure_Law .
Този закон прави незаконно за обществеността, за да се свърже с извънземни или с техните превозни средства. (Дял 14, раздел 1 211 от Кодекса на федералните разпоредби). Всеки, уличен в такъв контакт може да бъде осъден на 1 година лишаване от свобода и $ 5000 глоба. Администраторът на НАСА има правомощието да взима решения, без изслушване, и да решава дали един човек или предмет е бил "изложен пряко или косвено на контакт с извънземни." Той може също така да наложи неопределен срок на карантина под въоръжена охрана, която не може да бъде отложена от никое решение на която и да е съдебна инститиуция.
Организациите за защита на човешките свободи намират следните решения парадоксални. От една страна правителството отричащо всякакъв интерес относно извънземният проблем, а от друга страна издаването на закон, който забранява всякакъв контакт с извънземни и техните кораби.
Този закон е приет преди началото на полета към Луната на първите трима астронавти от мисията Аполо, на 16 юли, 1969. Когато те се връщат на Земята, те биват поставени под карантина...
През 1977 г., НАСА анулират закона, но той е официално отстранен от Кодекса на федералните закони чак през 1991.

Този закон е само част от федералните и правителствени мерки приемани в САЩ по въпросите с извънземните. Други подобни са Гид за пожарникарите при борба с катастрофи (The Fire Officer's Guide To Disaster Control), съдържащ предупредителни наставления:
Приближаването до НЛО може да бъде опасно за хората.
Не стойте под кръжащо на ниска надморска височина НЛО.
Не докосвайте и не се опитвайте да се докоснете НЛО, което се е приземило.
Във всеки възножен случай, той трябва да избяга възможно най-бързо и военните да поемат грижата.
Има възможност за опасност от радиация, има донесени случаи на изгаряния от радиация от НЛО.
Не приемайте никакви рискове с НЛО.”

Този наръчник, с горецитираните инструкции в него, се намира на видно място във всички казарми, полицейски офиси, пожарникарски отряди в САЩ. В наръчника има отделени и цели 14 страници за начин на действие при падане на НЛО.
Пълен текст на глава 13  (тази за извънземните) –

От началото на 1953, в САЩ, три последователни закона изрично и официално регламентират всички публични оповестявания на явлението НЛО от военен персонал и служители на гражданското въздухоплаване. Затова пък напоследък на персонала изобщо не му пука и все повече зачесиха случаите в които пилоти, военни, дори моряци разказват за срещите си с извънземните човечета и апарати и дори някои от тях публикуват сензационни видео материали.



Накратко – политиците говорят за тях, военните се страхуват от тях, стратезите не знаят накъде да се обърнат. Кратък преглед, за да получите представа за културният и идеологически контекст, в който тези закони се появяват:

Джон Ф. Кенеди изпраща на 12 ноември 1963 меморандум до директора на ЦРУ: 
"Мотив: Преглед на класирането на всички НЛО файлове, свързани с националната сигурност". Той поисква да се преразгледат и да се идентифицират най-застрашаващите случаи и да се установи ясно разграничение между познатото и непознатото."

Джими Картър по време на президентската си кампания през 1977 г.:
Ако бъда избран за президент, ще се уверите, че цялата информация, съхранявана от тази страна относно НЛО ще е на разположение на обществеността и учените. Убеден съм, че НЛО съществуват, защото аз съм ги виждал.”

Роналд Рейгън пред 42-ро Общо събрание на ООН през 1987 г.:
“Обсебени от съперничествата на момента, ние често забравяме всичко, което обединява членовете на човечеството.Може би имаме нужда от някаква външна световна заплаха за да осмислим тази връзка. Понякога си мисля, че нашите различия биха изчезнали много бързо, ако бъдем изправени пред някоя чуждоземна заплаха. Но все пак аз ви питам: Извънземните сили не са ли вече сред нас?”

Михаил Горбачов, президент на СССР, 16 Февруари 1987 по време на официална реч:
“По време на нашата среща в Женева, президентът на САЩ заяви, че ако Земята е изправена извънземно нашествие, Съединените щати и Съветския съюз ще обединият сили, за да го отблъснат. Няма да се спирам на тази хипотеза, въпреки че мисля, че е твърде рано да се притеснявате за такава намеса. Феноменът НЛО е реален, и той трябва да се приема сериозно.”



Робърт Галей, френският министър на отбраната, през 1974 г. в радиопредаване по антената на France Inter:
“Аз трябва да кажа, че ако слушателите можеха да видят със собствените си очи количеството доклади, идващи от жандармерията, отговаряща за провеждането на разследвания, като всичките биват препращани до Националния център за космически изследвания, те ще видят, че всичко това е доста тревожно. Вярвам, че по отношение на разума, човек трябва да остане отворен спрямо тези явления, тоест, да не отрича без познавне на фактите. Нашите предци от предишни векове отрекоха количества неща, които сега изглеждат напълно обикновенни, дали става въпрос за пиезоелектричеството, статичното електричество, да не говорим за редицата свързани с биологията явления. Всъщност, цялото развитие на науката се състои в това че в един определен момент осъзнаваме, че преди петдесет години не сме знаели нищо и че не сме разбирали нищо от същността на явленията.”

Адмирал Лорд Хил-Нортон, началник на генералния щаб на министерството на отбраната на Великобритания, председател на военния съвет на НАТО, в изказване  пред BBC през февруари 1974
“Фактът, че обектите, наблюдавани в нашата атмосфера или дори на Земята, не могат да се третират като обекти, построени от човека или всяко друго физическо явление, познато на нашите учени, изглежда очевиден. Много голям брой са наблюденията докладвани от хора, чиято сериозност изглежда безспорна. Сега знаем, че много от тях са били компетентни наблюдатели, като полицаи или цивилни и военни пилоти. Техните наблюдения често са били потвърдени от технически устройства като радар, или, още по-надеждна, намеси и взаимодействия с различни електронни уреди.”

Генерал Дъглас Макартър, 08 октомври 1955 г.
Народите на света ще се обединят за следващата война и тя ще бъде междупланетна. Народите на Земята един дни ще правят общ фронт срещу нападение от извънземни народи.”
и 12-ти май 1962
“Сега сте изправени пред един нов свят, свят на промени. Говорим със странни термини, експлоатация на космическата енергия, последният конфлик между обединената човешката раса и зловещите сили на друга планетарна система в галактиката.”



Хенри Кисинджър, 21 Май 1992 г.
“Днес американците биха били възмутени, ако силите на ООН, нахлуят в Лос Анджелис, за да възстановат реда. Утре те ще бъдат благодарни за това! Това е особено вярно, ако им се каже, че има външна заплаха, реална или фиктивна, заплашвайки самото ни съществуване. Тогава всички хора по света ще просят техните лидери да ги избавят от това зло. Всеки се страхува от непознатото. Когато хората се запознаят с този сценарий, те ще се откажат от своите индивидуални права в замяна на защитата на тяхното благосъстояние от страна на правителствата. Изглежда очевидно за мен, че хората не са готови да чуят всичко, което знаят някои от нашите лидери. Може би нашите извънземни посетители могат да решат, кой е готов за истината и кой не е. Може би това е въпрос на личен избор.”

Адмирал Роско Х. Хиленкоетер, бивш директор на ЦРУ, 27 февруари 1960, в писмо до Конгреса и докладвано от "Ню Йорк Таймс"
“Крайно време е,  Конгресът да разкрие истината чрез публични ауденции. Зад кулисите, дискретно, високопоставени офицери от Военно въздушните сили се грижат за НЛО. Но чрез служебна тайна и подигравки, гражданите са подведени да повярват, че НЛО са глупости. За да скриете фактите, Военно въздушните сили принуждават в мълчание персонала си.”
и 1986:
“Неидентифицирани обекти са насочени от една интелигентна сила ... Наложително е, да научим от къде идват и каква е тяхната цел.”

След подробен прочит на тези изказвания, освен че разбираме как са ни превърнали в лукови глави, стигаме и до едно друго, много по-сериозно заключение.
"Ела да те гушна галактические побратиме
(или да ти изсмуча мозъка)" :)
В настоящата епоха на масово ортичане на при все това съвсем реално наблюдавани феномени и свидетелства за такива, над човечеството виси една сериозна заплаха която не идва отвън, а напротив – отвътре. Ясно е като бял ден че правителствата са наясно със съществуващи технологии, същества и развити цивилизации. Но те са наясно и с друго – човешкият срах от непознатото. Това е най-мощното масово оръжие за манипулация (препрочетете изказването на Кисинджър). Какво накратко значи това? Сега когато инсталирането на Нов Световен Ред е на косъм от крайната цел, когато всички страни са сведени до етап на срив във всяка възможна област, последното и най-силно оръжие което ще бъде използвано за да застане човечеството на колене е извънземната заплаха. Дали ще бъде фиктивна (като холограмите на 11 септември) или с използване на реални летателни апарати, САЩ са напълно способни да използват тази стратегия за да въведат тотален планетарен контрол. Всичко е казано и само времето ще покаже. Но когато над главите ви прелети нещо неидентифицирано не бързайте да се паникьосвате, не винаги заплахата е там откъдето мислим че идва. Така или иначе бъдете сигурни че в денят когато тази стратегия влезе в сила, всички световни медии, като по сигнал ще завикат в един глас, точно като изкуствено създадената криза през 2008. Опитът е показал, че за да пуснат 2 различни медии (особенно в световен мащаб), една и съща новина, по едно и също време това изисква най-малкото предварителна подготовка, мащабност на новината и координация (това последното е най-яркият знак от който се съди дали нещо е нагласено или е истинска новина). За съжаление, както с атентата от 11 септември, никой няма да пита пряко засегнатите (тогава – семействата на загиналите в кулите близнаци, които отказваха военни нападения и дори се обединиха против нападението на Ирак) дали искат интервенция или не...
Както казвам винаги, страхът не е добър съветник. Мнението на другите още по-малко. Не случайно всеки е снабден с очи, уши, мозък и най-вече – сърце.

Отправни документи свързани със срещите с НЛО в целия свят (закони, официални текстове, синтези, рапорти) - документ в PDF и на френски

Щастлив ден


Смелата овца


2 коментара:

  1. Изводите ти са логични и съм съгласен с тях. Единственното върху което доста се замислям са последните две изречения от изказването на Кисинджър :
    ”Може би нашите извънземни посетители могат да решат, кой е готов за истината и кой не е. Може би това е въпрос на личен избор.”.
    Тези изречения като че ли са извън контекста на предишните. Или липсва част от цитата, или в превода има пропуск . Кисинджър е един от малкото хора /единици/ на земята които знаят за какво става въпрос. Всяка негова дума трябва много внимателно да бъде анализирана, тъй като е част от пъзела. Не ти ли звучи не в рамките - «нашите извънземни посетители могат да решат, кой е готов за истината и кой не е.». Кои са те, че да решават кой е готов?Дали тези които ние си мислим че са кукловоди, всъщност не са кукли? За каква истина да е готов? За посвещение? Да разбере, че сме биороботи? Да разбере, че сме дойни крави за емоции? И последното изречение «може би това е въпрос на личен избор». Личен избор за какво и на кого ? На извънземния посетител, на някой лидер или на отделен човешки индивид?
    Мноооого интересно!!!!! Или може би аз, както се изразява съпругата ми, отново търся под вола теле???

    С уважение,

    Пако

    ОтговорИзтриване
  2. Хмм, не бях го осмислила това докато го писах, но може да се окаже че теле има. Грешка в текста няма - "Perhaps our alien visitors can decide who is ready for the truth and who is not. Perhaps it is a matter of individual choice", Обаче, прав си че ако има някой който да знае какво се случва, то това е той, най-малкото заради една от другите му фрази - "Който управлява парите, управлява света"... Но! Сега като потърсих телето, видях нещо невероятно интересно - цитатите за извънземните са част от реч произнесена от Кисинджър на събрание на клуба Билдербърг в Евиан, Франция, 21 май 1991. Не вярвам в съвпадения, от никакъв сорт, а тук ми се натрупват твърде много, та дори с личната ми история, което пък е върха на сладоледа :)
    Но, ако погледнем нещата леко под друг ъгъл, ако приемем че това изказване не е само предупреждение за какво може (и ще) да ни се случи, а и като предупреждение за Билдербъргите?!?! Имам друга теория - След като Кисинджър е наясно с толкова много неща, той е наясно и със съществуването на Вселенските и космически закони за невмешателство (Закон на Свободната воля), което обяснява защо досега не сме видели "истински" извънземни публично...тоест, по този начин той предупреждава елитарната агитка играеща си с останалото човечество, че ние имаме право на свободна воля. Нарушаването на този принцип, ги излага тях самите на саморазрушение. Затова сега хората са роби, но те робуват по собствена воля и дори искат повече, гласувайки за този и онзи, за тази или онази идея, искайки засилени мерки за сигурност, видео наблюдение против терористи дори в тоалетните, непрестанен консумерзъм, хората сами си слагат въжето на шията, но по собствена воля. Налагането на нещо външно руши принципа. Стадото е по-силно от агитката, но не го знае, то се обединява само ако престане да бъде удовлетворено в личните си прищевки. Или както го казва в едно интервю Мартин Армстронг (за който скоро ще пиша) - "хората обичат да са дебели и пренаситени"... Но ако има единен космически дух, с който може да се свържем и да изявим своята воля (и такъв има), то тогава картите променят тотално играта...
    Възможно е и да няма теле или да няма вол... Но, има дълбок повод за размисъл
    Късмет!

    ОтговорИзтриване