петък, 24 април 2015 г.

Проект Вегенерации

"Ние не сме нищо друго освен образа който сами си изграждаме; затова е по-добре да погледнем на два пъти преди да изберем образа си" Кърт Вонегът



 В подкрепа на един свеж проект днес ви представям съвсем накратко работата на един фотограф, илюстратор, спортист, пътешественик, а вече и режисьор. - Останалото можете да видите директно на страницата  - Вегенерации. 


Защото светът в които живеем е представата която сами си изграждаме за него още от детските ни години, с мозъци форматирани постепенно и незабелязано благодарение на институции и медии. 


Проектът Вегенерации е само началото на един дълго обмислян и желан творчески план - създаването на късометражния филм "Пропищяване". 


Филмът е базиран върху разказ на Кърт Вонегът, "за едни тъмни времена в бъдещето" които смятам вече всички виждаме - разликата от преди, когато всички са били равни и "бъдещето", вече наше настояще, в което сме манипулирани от медии и институции. 

Нека сме писателите, създателите, авторите, очите и ушите на утрешния ден!

"Нови форми, които напомнят за стари неща, за да се продължи напред!"


Авторският календар ВЕГЕНЕРАЦИИ обхваща периода май '15 - април '16 и е с цел реализирането на късометражния филм "Пропищяване". 


Реализацията на филма зависи изцяло от финансовите средства събрани чрез продажбата на този календар. Ако смятате че света днес е в процес на велики промени, то вие можете да бъдете създателите на утрешните "събудени" хора. Освен това вашето участие е наградено с името ви във финалните надписи на творбата! 



 

Няма коментари:

Публикуване на коментар