понеделник, 27 април 2015 г.

Силата на мисълта върху водата



“Ние замърсяваме духовно водата си и го правим все повече и повече. Защо? Водата поема всичката ревност, грижите и стресовете които среща. Ние изливаме всичко това във водата. Тя е почти мъртва когато пристига в устите ни”  
Алоис Грюбер – изследовател


Един особенно интересен, исторически документиран случай

През зимата на 1881, корабът Лара, отплавал от Ливърпул за Сан Франциско. На третият ден, в каютите се надигнал пожар които бързо се разпространил из целият кораб. Капитанът Нил Кари и всичките моряци на борда били принудени да се подслонят в спасителните лодки. Но много бързо провизиите които имали с тях, се изчерпали. Капитанът и моряците останали дори без питейна вода. След няколко седмици перипетии в студа, лодките най-накрая стигат до брега. Тогава Капитан Кари, които бил считан от всички за честен, неподкупен и смислен мъж и моряк, разказал какво ги спасило през цялото това време без вода:
“Ние мечтаехме за питейна вода и започнахме да си представяме как тъмносинята, солена, океанска вода се превръща в зелена, сладководна и бистра. Набрах сили и смелост и си гребнах вода. Когато я опитах, тя бе сладководна и питейна.”
Тогава Капитанът забелязал нещо странно. Лодките били обгърнати със зелена вода, като че ли на полянка посред тъмносиния океан. Те първоначално мислели, че са открили сладководен оазис сред необятната шир. Но повече от три седмици пили от тази вода която обграждала лодките им в търсене на брега. Двадесет и три дена, след като напуснали кораба си, капитан Кари, жена му, децата му, както и целият му екипаж стъпили живи и здрави на твърда земя.



Кой е Др. Емото?

Др. Емото - "няма да се спра
докато всички не научат
че водата има памет"!
Масару Емото е с докторска титла от Университета по алтернативна Медицина в Йокоама. Там той започва първите си експерименти с кристали вода, търсейки какво във водната структура влияе над здравето и равновесието на човека. Той започва с изследвания на вода взета от кранчетата на домашното водоснабдяване в големите градове, като Токио, Париж, Лондон, Ню Йорк. Казва се че структурата на водата в градските канализации е разрушена, поради пътя които водата преминава в прави и ъглови тръби, сблъсквайки се не само с градското физическо замърсяване, но най-вече с психическите вълни които я обграждат. Оказва се, че водата взета от природни източници, най-вече от познати на хората духовно заредени места като изворите под връх Фуджи или Лурдес (духовно място свидетел на чудодейни изцерения във Франция), е с красива, правилно разпределена форма на кристалите.


отляво надясно - воден извор в планината; Лурдес (град на поклонения Франция); чешмяна вода от - Париж; Лондон, Токио


Чудните открития на Др. Масару Емото

Др. Емото открива влиянието на мислите и намеренията ни (позитивни или негативни) върху водата. По време на своите експерименти, той казва на участниците да изпращат на вода в различни съдове или мисли за любов, мир, благодарност...или обратното, негативни мисли, агресия, критики и насилие. След това по специално разработен от него метод, той замразява така заредената със съобщения вода и изследва получените кристали. В зависимост от това дали водата е била “благословена” или “прокълната”, резултатите са покъртителни:

·      Кристалите на водата получили хубави излъчвания, комплименти, позитивни думи, любов и благодарност, показват хармонично разпределени структури, красиво разпределени, деликатни разклонения с изключителна красота...

вода на която е казано: Благодаря 
"Прости ми"


·      Водата която е била обиждана, съдена, получила негативни послания, агресия, се изразява чрез разбъркани структури, някои дори не изглеждат като кристали, деформирани или не успяващи да се сформират...

отгоре ляво - Водна молекула преди молитва; до нея - водна молекула след молитва
долу ляво - "благодаря"; "отвращаваш ме, ще те убия"; "любов и признателност"
Това откритие по което Др. Емото работи вече над 25 години е толкова по забележително, ако вземем под внимание факта че телата ни са съставени от над 70% вода, мозъците – 85%, животните, растенията, целият жив свят е в огромата си част съставен основно ...от вода.






Освен тези открития, Др. Емото забелязва че водата има памет. Различните учени по света изследвали този феномен потвърждават данните.
Водата запомня всичко което се случва в близкото и обкръжение. Всяко нещо влизащо в контакт с водата, оставя в нея следи.


Вижда се липсата на структура при водна молекула
на вода от микровълнова печка
Вода подложена на вълните на мобилен телефон 







Професор Константин Коротков

В Университета в Санкт Петербург, Професорът по физика Константин Коротков също работи над необичайните свойства на водата.
След като подлага различни проби вода на различни видове влияния –радио и различни физични сили, електромагнитни вълни и резонанси, електростатичност, смесване с различни субстанции, “зареждане” с човешки емоции, той открива нещо невероятно. Оказва се че водата е най-“възприемчива и променяема се когато е в контакт с човешките емоции, независимо дали те са негативни или позитивни.

Човешките чувства представляват най-големият фактор на влияние върху структурата на водата!

Направените опити с групи хора излъчващи отрицателни или положителни чувства към съд с вода, показват в последствие явните разлики в стуктурата на водата.
Професор Коротков и екипът му забелязват също така че, вода към която е била насочена любов и други позитивни чувства, усилват енергиината й стойност и нива и я стабилизират. Докато негативните емоции, като омразата и завистта, намаляват енергийното й ниво и предизвикват радикални промени в наблюдаваните стойности.
 
Подлагане на водата на
 хеви-метъл музика
Оказва се че семена поливани с реструктурирана вода имат фото-органични свойства 6 пъти над нормалните стойности. Плодове и зеленчуци поливани с такава вода имат 2 пъти по-малка нужда от поливане, не се нуждаят от торове, узряват по-бързо и растежът им надминава останалите поливани с нормална вода. Освен това изследванията показват че поливаните с реструктурирана вода растения имат по-високи минерални, витаминни и хранителни стойности.
Моцарт






Реструктуриране на водата

Предците ни явно са познавали тези неща, използвайки сребърни съдове в които да пречистват водата.
Не случайно и в мисиите си в Иран, Ирак и Афганистан, цялата американска армия е била снабдявана с такава вода.
Също така, американските президенти дезинфекцират ръцете си ежедневно с реструктурирана вода.
Доказано е, че до ден днешен, най-силният антибиотик и дезинфектант е така наречената “сребърна вода”. Сребърната/колоидална вода има почти чудотворни свойства. Единствената причина поради която в началото на 20 век, тази практика се изоставя в полза на химически съединения (и съответно фармацевтиката я изпраща в килера) е че при свръхдозировка се наблюдава странно синьо оцветяване на кожата – аргиризъм. Кой знае може би от там са произлезли смърфовете?!?

 
вода на която е казано: "отвращаваш ме"

Водата била в контакт със сребро (дори лъжичка) се реструктурира (променя кристалинната си структура). Доказано е че дори 1 сребърна молекула на милиони водни е способна да реструктурира водните групи.

Други начини за реструктуриране или зареждане на водата са – тя да постои в съд на слънце, да бъде преварена, или пък с различни продавани в наши дни уреди (които в никакъв случай не ви препоръчвам).

Както по горе споменах, според изследванията, най-огромно влияние върху водата оказват човешките емоции. Така че, дори преминала през различни реструктуриращи процедури, водата ви може да бъде заразена от вашите емоции. 



Такъв невероятен пример имаме от едно събрание на вишестоящи военни генерали и комадири, които в търсене на военна техника за подчинение на врага се затворили в една от секретните бази в Щатите. Решението било – никакви комуникации с външния свят, докато резолюциите не бъдят взети. След повече от 11 часа разисквания, изведнъж бил подаден сигнал. Когато външните на събранието военослужещи дошли за да видят какво става, те видяли всички присъстващи в тежко здравосложно състояние, предполагащо отравяне.
Цялата зала, до най-малкия молив била изследвана. Не било и хранително отравяне понеже генералите и главнокомандващите не консумирали нищо друго освен минерална вода в запечатани бутилки които сами били отворили. Въпреки това, и водата била изследвана. Не открили никакви субстанции в нея. Години след това един от учените работещ върху свойствата на водата се досетил какво се било случило. Омразата, яростта, негативността в разговорите и това че били в изолирано от други влияния помещение предизвикали слуюилото се. През цялото това време военните обсъждали как да проведат био-химическо прочистване на населението на дадената държава. Тези ужесточени разговори променили структурата на водата която те пили. Така уж случайно, те изпитали на свой гръб атаките които искали да проведат.





Друг случай, който когато го прочетох навремето не ми се струваше да има връзка. Отсъдете сами:

Ставаше въпрос за селянин в Мексико които обичал да си говори на зеленчуците. Той се казва Дон Хосе Кармен Гарсия Мартинез, и благодарение на разговорите си с природата, успява без допълнително поливане, нито тор да произведе зелеви глави от по 45кг!!! Царевични сръкове по 5 м, 7 до 8 тикви на корен (като нормата е 1 или 2), 110 тона лук на хектар (по принцип е около 16 тона);







Много са свидетелите на това “чудо”. Когато съселяните на Дон Хосе виждат реколтите му, те не вярват на очите си и веднага заподозират някаква измама (пуста природа човешка). Така един ден, те решават че той трябва да им докаже и го оставят до една градина сам без никакви градинарски пособия. Селяните посещават от време на време Дон Хосе и единственото което виждат е кат той си седи седнал и си говори нещо. Но след известно време и там виждат промяна – растенията започват да растат по-бързо и по-големи. Скоро мълвата плъзва, идват журналисти и след това самият Агро-Университет на Чапинго (Мексико) пристига за да направят изследвания и сравнителни тестове.
После идват и агрономи от мексиканското министерство на Земеелието, за да направят тестове на водата, почвата, семената, вулканичния терен. Единственото което отбелязват е че: Дон Хосе сее и отглежда 10 пъти по-големи реколти без пестициди, без тор; успява да отглежда дори в терени с киселинна или солна почва; създава видове издържащи на всякакъв климат...

Мога само да кажа – съдържанието на вода в един зеленчук е огромно. Този човечец, толкова обичащ земята и природата просто е седнал и е изказал чувствата си, и растенията са го чули!
Дано има все повече Дон Хосе!

Един последен съвет – когато сте ядосани, преди да си изпиете студената чаша вода, спрете и й поговорете. Това ще ви излекува! J

Щастлив ден


Смелата овца




Няма коментари:

Публикуване на коментар