вторник, 17 март 2015 г.

Всички безсмъртни до 2045: лудият проект на един руски милиардер, поддържан от Далай Лама

Идеята, носеща името “Проект Аватар”, се състои в създаването на изкуствен мозък в който се присажда човешка душа така че тя да може да контролира холографски хуманоид. Програмата е пълна...



Безсмъртието... Не преставаме да мечтаем в неговото намиране.  И руският проект “Инициатива 2045” е още един пример за това.
В основата на този луд проект, или нека кажем, амбициозен, е руският милиардер Дмитри Итсков, които се е обърнал към 1531 милиардери от списъка Форбс за да се обединят във финансирането на научните изследвания. Самият Далай Лама е дал благословията си за това дело.
Според 31 годишния руснак, безкрайният живот ще е възможен само след 4 етапен процес до 2045 г. Това представлява проектът Аватар.
Зад кодовото име, програмата на магната на писмената преса е създаването на изкуствен мозък, присаждането на човешка душа в него и накрая поемането на контрола над хуманоидна холограма.

Вече 30 учени работят над проекта...

На първо време, в периода 2015=2020, изследванията ще бъдат насочени в създаването на робот-копие на човешко тяло, можещ да бъде задвижван от мозъка.
След това, до 2025, проекта предвижда създаването на аватар в който човешкият мозък ще бъде присаден в края на живота си.
Екипът се надява да е успял да създаде изкуствен мозък до 2035 г. в който да бъде присадена човешка личност, така че до 2045 г. да достигнат целта си: създаване на аватар, тоест холограмен образ, абсолютно пресъздаващ човека.
Според сайта на проекта, “основните цели са следните: създаване на нова визия за човешкото развитие, осъществяването на възможност за пълно продължение благодарение на кибер технологиите, както и създаването на нова култура свързана с тези технологии.”


Младият милиардер заявява че вече е наел 30 научни изследователя за довеждането до успех на проекта си за безсмъртен (кибер) живот. Скоро се очаква и отварянето на контролен офис в Сан Франциско който да съблюдава напредването на проекта.  


Източник: StopMensonges
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Лична забележка:
след публикуването на следното, както и последните световни информации за създаването на изкуствена матка можеща да износи жив организъм, смятам че така наречените "напредъци" на науката ни водят единствено и само до все по-робско и по класово разчленено общество. Духовното израстване явно не е в световната програма и сега се вижда истинското лице на "Далай Лама". Когато за една гъсеница природата е предвидила прераждането и в пеперуда, тя не и дава патерици за това, нито възможност да стане по-дебела, по-охранена, по-натъпкана с пари гъсеница (а именно това се цели с тази програма). Нейната съдба е да разбере че пътят и е да се затвори временно в какавида за да може да получи крилата си...
Лично смятам че проекта е в много по напреднал стадии от предвидената "официална" програма. Както знаем огромна част от научните изследвания са дълбоко скрити от общата маса хора. Да не говорим че когато медиен магнат обявява публично нещо, то е когато е подсигурил на поне 500% гърба си, особенно в проект с останалите от групата...



Щастлив ден

Смелата овца





Няма коментари:

Публикуване на коментар