четвъртък, 5 март 2015 г.

Смъртна опасност – оръжие за масово изтребление!


Сега вече не знам от къде по-напред да започна.
Айде пак Раундъп!
Преди вече казах, че тая ОТРОВА съществува на пазара от 1975. Сега ще ви кажа че от тогава досега е имало само две дела срещу Монсанто и то за “лъжлива реклама”. Първото през 1996 в САЩ, а второто чак през 2007 във Франция. Толкова! Парите пак си казаха думата!
Сега нека ви обясня как действа Раундъп и защо дори и да сте с градина, ако ползвате това химично оръжие за масово унищожение
(не преувеличавам, това реално е така и ще пиша докато и го докажа) вие не само ще сте засегнат и от ГМО, но и от далеч по-жестоки проблеми. Принципът на действие на хербицида, научно обяснен е прост – за да бъде хербицида с избирателен характер (убива само ненужното, а оставя живи полезните посеви – това е по реклама), този продукт засяга директно на клетъчното ниво на растенията. Активните съставки разработени с избирателни качества, (не става въпрос за ГМО растения, а за продукт влияещ външно) не позволяват на хербицида да убие растението, но затова пък то става устойчиво на хербициди.
Това е единственият начин да се работи с RoundUp без да 
рискувате ракови заболявания, ендокринни усложнения или 
стерилност!!! 
Засега безопасен начин за вътрешно поемане на растения
третирани с този продукт не е познат!
При директна употреба в течен вид, е установена
смъртност на 100%! 

Видеото по-долу ще ви обясни подробно.
От друга страна този пестицид съдържа глифозат (съставка създадена отново от Монсанто и генерираща повече от 40% от печалбите им). За да действа глифозата навлиза в растението благодарение на съставките си и по соковете навлиза във всички части на растението до органите му за възпроизводство. На това ниво той синтезира ензим който убива аминните киселини необходими за създаването на нови клетки и буквално експлоадира растението отвътре.
Френски учени работиха по проект за доказване на ефектите от Раундъп над живата среда. Това също е във видеото (3.30.00 и нататък). Те сипвали нищожни количества хербицид в среда с морски таралежи. Стреснати от резултатите те се опитали да подадат аларма на официлните медии и правителството, но били спрени защото това щяло да застраши разработките по ГМО
Резултатите са следните – дали си сметка че морските таралежи били засегнати на клетъчно ниво (това да ви напомня нещо) с проблеми в разделянето на клетките (на прост език РАК). Пробните тестое били с толкова малки дози пестицид че водещият изследванията направо се ужасил... и не могъл нищо да направи.
Тоси пестцид е с доказани негативни влияния върху ендокринната система, половата система със спад в нивата на тестостерона и стерилност, хормонални изменения, поведенчески отклонения, рак и още и още...(десетки учени са работили по въпроса, естествено на всички са им били запушени устите, поне до скоро, интернет пространството се пълни все повече с хора не искащи да мълчат).
В урините на селскостопанските работници са открити следи от глифозат! Но не това е най-страшното!
Този продукт още се продава навсякъде по света!  сега паднаха лицензите на глифозатът = вече всеки един продукт на пазара е потенциално жизнено опасен! всички пестициди са отрови!!!


На Майката природа са и необходими 500 години труд за да произведе няма и 5 см хумус – живата съставка на земата ни. На една здрава почва не са и необходими торове, нито естествени, нито изкуствени. Изкуствените торове убиват хумуса, червеите, другите животни в почвата. Червеите само за един ден прекарват всички жизнени елементи от долните слоеве до горните – това никоя тор не може да го направи.
Това което някои смятат за плевели са за много от видовете полезни треви. Интересувам се от билкарство, открих много невероятни неща, като например че “лепките” се ядат или че пò миналия век е имало една трева която изпита на отвара е имала ефект на противозачатъчно (а сега се тровим с хормони), но няма я вече тая трева, нама ги и още 5 вида растения всяка година. Сметнете само за половин век човешка намеса на колко е равно това!!!
Пишете и вие! Разпространявайте истината! Нека се знае, или скоро ще присъстваме на 6-тото най-масово изтребление на живи организми след последните динозавъри!

Видеото наистина е дълго! Затова го гледах първо на диагонал, после на части, много пъти и пак и пак... човекът който си е направил труда е канадски полицай (затова е с този шантав акцент), има откъси и на английски и на френски. Иска ми се да мога да сложа субтитри на български, но още не съм се грамотна за това. Ще допълвам информацията и от този филм и от други.


За градинарите и земеделците – има начини прости и лесни никога да не видите плевел в доматите си и не само това, а как и по естествен път да имате огромна реколта, целогодишно. Ще ви дам всичките си тайни, само направете необходимото. Спрете унищожението!

Щастлив ден 

Смелата овца





Няма коментари:

Публикуване на коментар