вторник, 31 март 2015 г.

Събуждането ...

На събудените/осъзнатите: “Добро утро”, за останалитеПригответе се! Има опасност от силни турбуленции при презимяването!

Както ви стана ясно не говоря за събуждането сутрин, въпреки че схемата е учудващо сходна. Говоря за озъзнаването че живеем в свят-матрица, създаден за да ни държи в робство, както духовно, психически така и физически. Има много неща които едно по едно трябва да бъдат разбрани и обмислени за да разберем реално за какво точно става на въпрос. Всичко е пред нас, стига да сме готови да си отворим очите.
Някои казват че живеем в епоха на духовно съзряване – да, така е! Но за да се стигне до там ние трябва да минем през физическото осъзнаване че този свят в които се “развиваме” в момента не е този които ни се представя още в бебешките колички. Други казват че така наречения “Край на света”, “Апокалипсис” (значението не е същото), е в ход от края на календара на Майте – 21.12.2012. Сега - за точната дата не знам, но цикълите на земята са регистрирани в редица древни “календари”. Сфинкса в Египет, заедно с пирамидата е също един голям звезден часовник/
календар/брояч, които посочва на всеки 25 800 години края на завъртане на земната орбита спрямо космическите съзвездия (проверете сами, търсете и вижте). Този брояч показва навлизането ни и в ерата на Водолея, нещо за което слушаме да се говори може би още от ‘70те години (всички течения New Age, хипитата и пр. се водят по тези данни, но приемат реалност далечна от истината). В действителност физическото влизане на Земята в тази ера е след напускането на предходната, което става на края на тази година с последната “червена” луна в нашия календар – 28.09.2015. Независимо коя е датата (в космически аспект земните дати са непредвидими формалности), сега наистина се случват големи промени и безброй много хора по Земята започват да разбират, виждат чуват, осъзнават кои сме реално и защо.
Това на което искам да наблегна е, че както напомних в статията си за Танца – ние сме духовни същества, дошли на Земята за да преживеят физическо изживяване. Което преведено на човешки значи, че едното без другото не е възможно, в противен случай ние спираме растежа си. Има хора които решават да наблегнат на духовните дела и толкова се отнасят че стават трудно разбираеми и поносими за другите. Други пък са до такава степен “заклещени” в материалния свят и мрънкането, че са също толкова гнусни.
Истината е по средата – хората са антени с корени, образно казано родени с определена “дължина”. Ако прекратят с материалния свят и заживеят скитски живот, те прекъсват корените си, тоест те “летят” нагоре, но не растат. Други сами решават да ограничат познанията си (съзнателно или несъзнателно) и така не успяват да се извисят и да отворят антените си. И в двата случая човек сякаш го е страх да
погледне надолу и да приеме че той е двойнствено същество. Не случайно азиатците приемат истината за ин и ян. Ние сме ограничени от нашата наложена култура, от образованието и религиите ни. Учени сме от малки (особенно яростно в християнството и твърде жестоко в католицизма) че е лошо да ти е добре. Погледнете само всички светци! Всички те са мъченици или великомъченици! Значи колкото си по страдащ, толкова си по свят! Глупости на търкалета! Вярваме че ако на нас ни е добре, друг страда – това не е така. Затова пък ще бъдем на първо място на опашката за Рая, ако страдаме подобаващо на земята. Що за дивотии! Вярваме че красивото е перверзно или осквернено, с лоши помисли, и това не е така. Погледнете природата – можем да се наслаждаваме на едно прекрасно цвете, да вдишваме аромата му без дори да си помислим че то е покварено. Можем да наблюдаваме едно силно и красиво животно без то да ни изглежда “превзето”. Защо тогава СИ налагаме такива ограничения и осъждения? Защо само при хората съществуват мерилки и теглилки за красиво и нечистоплътно (дори без да се опитаме да опознаем човека насреща)??? Това че една жена е красива не означава че непременно е тъпа, това че един мъж прилича на мечка не означава че няма сърце! Предразсъдъците на които сме целенасочено учени от малки размътват мозъците ни, отклоняват ни от истината и от нещата които са наистина важни за нас като възвишени същества. Затова и много хора са по-заинтересувани от теглото си, вместо от разума си. А всичко идва от вътре. Ако се замислим и обърнем внимание на себе си като на висше същество с чисто съзнание, то ние ще разберем че голяма част от храните които ядем са отрови и сами ще се откажем, без тъпи диети, магически хапчета и други отрови. Когато се осъзнаем, ние започваме да  виждаме и да разбираме кое е полезно за нас. Осъзнаваме, че ние сме господарите на телата си, а не обратното и че имаме цялата мощ да се променим както си пожелаем.
По същия начин се получават и нещата с другите истини за живота.

Хората лека полека осъзнават че:

-       цялата световна история е манипулирана, изкривена, нагласена. Изтрити са нещата които наистина са се случили и на тяхно място са ни написали дебели книги по история пълни с лъжи и глупости! Заблуждавани сме че нещата стават случайно и неволно, когато войни и кризи са предизвиквани нарочно с цел влас и обогатяване на определена група хора. Погледнете и пресметнете сами – на всеки 7 години – криза! Няма случайности – само силно нагласени факти.
-       Войните са тактики за манипулация, печелене на власт и пари - От 239 годишната
си история, САЩ са във война 222 години... и мине, не мине и месец, все ще си намерят някоя нещастна държавица за нападение, като редовното обяснение е – “защита на човешките права”! Ха ха ха! Особенно е чувството да си “защитен” с оръжие на слепоочието! Защо според вас целия Близък Изток е разкъсван от войни? Ако Щатите искаха да защитят нечии човешки права, избавяйки населението от диктатор и грижейки се за интересите на населението, то определено не трябваше да отиват нито в Либия, нито в Ирак! Езиците започват да се развързват – САЩ е доставчик №1 на ислиямските екстремисти, Франция е пръв доставчик на оръжия за Мали – срещу които отидоха да се бият в името на мира?!?!?! Няма грешка в информациите, има грешка в схемата!
-       По същия начин - скрити са истинските ни корени. Когато човек разчовърка
тези мегалити са уж били "построени" от хора
в свръзките между камъните е невъзможно да се
пъхне дори лист хартия и това е при всички такива
конструкции по света
нагласените “научни” открития, разбира че истината е другаде. Има един планетарен консенсус в научните среди. Решено е, че датите и датирането са такива каквито са публикувани вече в дебелите документи. Не се приемат други доказателства. Не тези, не теории, доказателства! В абсолютно всеки музей по света има артефакти които седят скрити по мазетата защото не отговарят на общата теория. Тук вече говоря за теория! Защо? Защото има предмети, от целия свят, намерени при разкопки и доказващи съществуването на по-развити цивлизации от нас в момента. Има предмети датирани с хиляди, десетки дори стотици хиляди години по-стари от това което “учените” могат да впишат в данните на измислените си датировки, затова те се отстраняват умишлено от
тази дупка в камък от преди 20 000г в Куско
според археолозите е дълбана с първобитни
средства - камък и колчета :)
погледите и питанията на по-събудени посетители. Хората посмели да изучават всичко извън традиционните пътеки на науката го наричат – забранената археология (forbidden archeology) - не случайно. От тях научаваме за точността на мерките, прецизността при изпълнението на античните структури. Не е нужно да ходите далече. Отидете в Босня. Там където откриха пирамидите – те са истински и всеки може да отиде и да копае на място. Вижте този филм - https://www.youtube.com/watch?v=N_3tiaWZZf4, засега нямам време да го преведа, но знам че ще намерите начин. Един руски учен много сериозно се е надвесил над проблема с датировките и фактите в световната история – Фоменко, тук е сайта (http://chronologia.org), но има невероятно много писмени и видео материали в интернет (напълно безплатно) които ви съветвам да потърсите, видите и да направите вашите заключения.
-       Живеем в свят построен на монопола на една замърсяваща и най-вече изчерпаема енергия – петрола. Истината е че световния пик (точката на най-висок възможен добив) е далеч зад нас (първата криза в Америка е още през ‘70те години). Затова сега се говори за шистов газ и пр. други тъпи решения. Шистовия газ не е енергийно интересен. Количеството е ограничено, опасно за добивм силно замърсяващо. В САЩ и Канада, той вече е изчерпан, затова се натискат из Европа. Ние живеем на ръба на световна енергиина криза!



-       От нас се крие познанието за свободната енергия. А тя съществува. Тесла го е знаел, и не само той. При смъртта му, сам в стаята си в хотел Нюйоркър, хотелския персонал се обажда на племенника му. Когато той пристига – стаята е празна, тялото го няма, записките също, книгите, тетрадките, изследванията... Това е само пример. Случаите са стотици, ако не и хиляди, за хора изчезнали, “забравили” за какво са говорили, “катастрофирали” и тн. и тн... Света би бил тотално друг ако свободната енергия е наистина освободена. Но тя е крита и пазена. Поривите отново са същите – власт и пари...
-      
Ние сме управлявани от банда банкери търгуващи с едно от най ценните ни неща – вярата ни. Как “работи” банкерството – то печели от ресурси които не произвежда. Хлебаря пече хляб и печели от това, шивачката приозвежда дрехи и е платена за това. Банкера от своя страна не прави нищо, той седи, дава ви пари на заем и след година си ги иска обратно барабар с лихвата. Лихвата е неговата финансова награда за това че вие се басирате с надеждата след година да имате възможността да дадете поисканото, но и лихвата отгоре. Той си играе с вярата ви че ще спечелите, като междувременно всеки един заем му дава възможността да разиграва допълнителни “залози” с други хванали се на уловката. Ако нямаше кредити, банкерите щяха да умрат от глад! Затова са им необходими и кризите и митовете за колко е добре за икономиката на страната да се купува и още и още...
-       Ние сме съзнателно и целенасочено тровени чрез храните (казах го по горе, пак
наблягам, защото това е съществен етап)! Нашето ДНК се променя в зависимост от храните които консумираме (ще пусна отделна статиям дотогава търсете в Гугъл - хранене и ДНК, резултатите са потресаващи). Мозъците ни, съзнанието ни са химически контролирани чрез всички продукти в супермаркетите. Писах статия за това, но още ще пиша, защото ако трябва да промените 1 нещо в живота си – нека е това!
-       Ние сме закодирани здрави и годни за живот за много повече години отколкото ни се дава да вярваме. Обърнете се назад и вижте не бабите, а по-скоро пра-бабите си! В областите където индустриализацията и лекарствения тероризъм нямат достъп, като в Окинава, островните държави в Тихия океан, Тибетските планини, оттеглените от “цивилизацията” селца, хората живеят по над 120 години. И това не е благодарение само на чистия въздух! И те не са дълголетници по изключение, това е правилото, базата. Истинската ни същност се крие зад “прогресите” на медицината.
-       Лекарствата ни убиват! Съвременната медицина е инвазивна и симптоматична. Тя се занимава не с “заболяването”, а със симптомите. Това е като да ми свети лампичката за бензин на колата и аз да хвана един чук и да я избия. Ок, проблема е отстранен, лампичката определено няма да засвети повече, но и колата ми ще спре да върви когато се изпразни напълно. Това е което се случва! Дано някой ме чуе, дано поне един човек спре антибииотици и всякакви други отрови...
-       Ваксините не предпазват – те убиват! Темата е мнооого дълга, докато пиша – търсете!
-       СПИН, Ебола, Рак ... – провокирани болести за които има доказани природни лечения, които естествено съвременната медицина не признава тъй като всички тези заболявания са равни на огромни печалби и масов световен бизнес
-       Лекарите са държанките на фармацевтичните компании и всеки дръзнал да си признае бива опозоряван, отритван и зачеркван от медицинските среди. Университетите по медицина са спонсорирани от фармацевтичните компании. По-податливите лекари са “купуват” с подаръци и бонуси, печелят “точки” (като с карти за пазаруване) от лекарствените дилъри!
-       Природата ни е дала всичко, абсолютно всичко за да живеем в изобилие, здраве и щастие! Да! Но ние убихме природата!  Цифрите са покъртителни – световния океан е празен! Всяка година умират поне 5 вида бозайници! Това е още по-масивно изтебление отколкото изчезването на динозавърите. Масовото изчезване на животински и растителни видове е с 1000 пъти по-голямо от естествения цикъл на природата. От общо всичките познати видове водни и земни растения и животни, общо 44 838, 16 928 са директно застршени с тотално заличаване от повърхността на земята!
-       Към картинката добавете и пестицидите, изкуствените торове и фталатите (отровни съставки намиращи се в АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ видове ПЛАСТМАСИ). Значителни концентрации от тези вещества са открити и на Северния полюс (в стомасите на белите мечки) и при пингвините в Антарктика!
-      
Телевизията и общо казано всички мас-медии са направени с цел размекване, дезинформиране и подчиняване на мозъците ни на реалност която не е нашата. Хората се прибират вечер, сядат пред новините и блеят (според вас защо несъзнателно сме го кръстили – блеене?), мислейки че ако изпуснат толкова важните новини, светът ще спре да се върти. Някои дори се тъпчат пред телевизорите си. Това не е ядене, те дори не усещат какво слагат в устите си. Рекламите ги учат кое е добро за тях или децата им, сериалите ги учат на свят които няма да изживеят защото са прекалено заети да гледат другите. Това се казва живеене чрез посредник. Да не говорим пък каква катастрофа е за други ако вестника им е свършил... същото е и с други информационни канали – Фейсбук например – защо сте там, да проверите клюките за деня и да си покажете новите постижения? Не само вашите приятели ви виждат, има хора за които дори и не подозирате че са в компютърите ви и в животите ви. А знете ли въобще кой е Едуард Сноуден и защо той замени живота си за да сте информирани? Търсете и четете!

-       Спортовете (конкретно състезнията, груповият публичен спорт – футбол, волейбол, баскетбол, бокс....плуване) са само фасада за пране на пари, прехвърляне на политически и други власти без някои и да заподозре. Те позволяват на овците (фенове) да живеят виртуално от канапетата, скамейките, давайки енергията и емоциите си безплатно (всъщност плащайки за това) и същевременно без никога да се надигнат и да изживеят наистина спорта! Колко жалко!
-       Музикалния, кино- и развлекателния бизнес в световен мащаб са абсолютни перверзии! Там отново вилнеят трите “тъмни” сили – пари, власт, секс (чиста порнография), които се надрпеварват да ни покажат “идеалите” за жена и мъж. Погледнете само тия перверзии - Ташки и Бомбашки родни, разни там Кардашянки и Хилтъни, Фарел Уилямс, Джъстин Бибър, сигурна съм че вашия списък е по-дълъг от моя (аз вече съм “излекувана”). Хората участващи в този маскарад или съдействат или биват осквернени и убивани. Примери отново бол – Фреди Меркюри, Майкъл Джексън, Робин Уйлямс, Чарли Шийн...
-       Отново на световно ниво – сатанически и педофилски канали и секти вилнеят и то на много високи политически и социални нива. Интересите се пазят стриктно, докато някои не стане пречка на друг – както бе и с Доминик Щтрос-Кан (Франция) или още Джими Савил (Англия). Оказа се че всички, абсолютно всички от парламента, президентството, обкръжението са знаели и мълчали с години. За последния се оказа че Маргарет Тачър лично е изчистила партииното му досие! И това са само 2 от стотиците случаи...
-     
  В Европа планът предвижда до 2018/2020 всичко да се приватизира – ток, вода, услуги, обучение. Не сте чули нали? Проверете тогава – става въпрос за TISA. Всички държави в Европа го одобриха тихомълком, само Швейцария и Норвегия информираха гражданите си. А те дори и не са на мушката на топа!
-       От тази година ще бъдем залети с чудни ГМО, радиационно облъчени (йонизирани) и пестицидни стокички директно от “братята” американци. Без етикеция, предупреждения, индикации, абе ей така, на ви да се тровите. И за това ли не сте чували? То пък се казва TAFTA.

-       Дали да споменавам и че атентатите в световния търговски център 2011, Бостън, Франция, Израел и мноооого други пак и отново, са лъжа! Запитайте се на кого това е в полза и защо? Вече дори военни замесени в аферите се разприказваха.
-       Следват Ватикана, Американската история, разграбването на България, извънземните, Илюминатите, трафика на хора, дроновете, пирамидалните световни финансови схеми, експлоатацията на деца, безнаказаните масови убииства които медиите дори не отчитат, насилственото насичане и разделяне на Африка, скоро и на една крачка от нас – Близкия Изток, лъжите на НАСА, животинските касапници...


Айде стига засега. За това е нужно време, осъзнаване, съзряване. От много информация боли глава, но по добре да е от нещо, отколкото от нищо J. За да се събуди човек му е необходим шок – алармата на телефона, бутане, за някои това става с кофа вода. Събуждането не винаги е приятно, но винаги е необходимо. В противен случай живеем живот на роб в кутия. Хората живеят в кутии (панелки и други апартаменти, хората от лакомия си изпонапродадоха къщите с дворове - единствена пряка връзка с нещо природно), ходят на работа в кутии (коли, автобуси), работят в кутии (само си погледнете офиса, работното място), вечер сядат пред черната кутия и пълнят главите си с масова пропаганда... Облейте се с една кофа ледена вода – полезно е за кръво-обръщението и за мозъка. Нищо не е страшно когато го познаваме! Затова физическото осъзнаване/събуждане трябва да е в ръка за ръка с духовното. Всеки започва от там където най- го сърби. Но когато разберем всичко за храненето или банките например, поглеждаме и настрани. Търсим. Малко по малко тухличките се наслагват. Една по една, понякога падат и по повече. Удрят ни по главата. Боли! Да, но картинката не е пълна докато не знаем всичко. Живота в невидение не е решение, защото само познавайки истината можем да вървим към нея. Единствено и само знаейки откъде идва тревогата/недоверието/това че не се чувстваме на мястото си (което е съвсем нормално за несъбудения ум)ние ще можем да се излекуваме. Бих сравнила това с болест – знаем че нещо не е наред, търсим, въртим се. Най-глупавото нещо е да се подложим на лечение с грешното хапче! Ако не сте още гледали филма Матрицата – сега е момента! Всичко е казано! Точно и ясно! Гледайте го пак и отново докато разберете(само първата част). После глътнете червеното хапче и се събудете!

Леко събуждане ви пожелавам, аз съм тук за да ви придружа ако имате нужда от помощ. Следващата ми стъпка ще е да ви представя етапите и новите възможности отварящи се пред вас.

Щастлив ден


Смелата овца

1 коментар: